1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Sharp-Aquos

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez borciuh, Czerwiec 24, 2009.

  1. borciuh

    borciuh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pabianice
    Witam posiadam tv Sharp i ciekawi mnie jedna rzecz... w ustawieniach tv jest info o wersji oprogramowania (1.1 chyba) i jest jeszcze "aktualizuj oprogramowanie" ...? jak to zaktualizować? bo raczej proprzez antene sie nie da
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Mozesz jesli masz DVB i zew. antene pobierasz automatycznie aktualizacje.
     
  4. borciuh

    borciuh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pabianice
    możesz jaśniej ? bo nie wiem o co chodzi.... mój TV nie ma USB ani wejscia RJ-45 DVB? wiem że tv ma radio :D może to to ?
     
  5. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    DVB-T to standart telewizji naziemnej cyfrowej tylko przez to mozesz aktualizowac software w tym sharpie.
    W UK lub innych krajach jest to od dawna u nas powoli wchodzi ale tylko na razie w duzych miastach.

    PS.

    A po co ogolnie chcesz aktualizowac ?
     
  6. DojoPL

    DojoPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Również mam SHARP AQUOS i też mam taką opcje ale nie jest ona dostępna.Wydaje mi się ,że chodzi tu o kraje typu UK.Wiem ,że w tym TV jest też kanał pogodowy ale jest dostępny tylko w UK wydaje mi się ,że w wypadku tej aktualizacji jest tak samo.
     
  7. borciuh

    borciuh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pabianice
    Szkoda... bo myślałem że mi to jakby pomoże .. bo gy włączam HDMI i uruchamiam Xboxa to mi niecałe intro pokazuje :D jak intro trwa 12sek to mi pokazuje dopiero po 7sek :( myślałem ze to by mogło pomuc
     

Poleć forum