1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

shift 2 pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Unkas, Marzec 30, 2011.

  1. Unkas

    Unkas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 22, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam ma konsole z najnowsza przeróbką lt + gdy wkładam shifta 2 konsola prosi o aktualizacje co robić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Zaktualizowac...
     
  4. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Aktualizuj. A po 2 shift 2 nie ma ap25.
     
  5. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Nowe zabezpieczenie ktore wprowadzi ta aktualizacja uruchamia sie na 6 grach (tytulow nie chce mi sie przypominac - jest na forum).
    Ale jesli posiadasz najnowsza fw LT+ 1.1 to odpali bez problemu pod warunkiem ze masz w obrazach gier dograny patch AP 2.5 (nowy abg'x 1.0.5 dogrywa je).
     
  6. Unkas

    Unkas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 22, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzięki panowie po raz kolejny mi ratujecie życie ;D pozdro
     
  7. edi7777

    edi7777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zaktualizowałem - jeżeli dobrze rozumiem to po prostu nie bede mogl na razie grac w 3 gry (COD BO i jeszcze jakies 2) tak? Czyli to jakby nie kasuje przerobki LT+ ktora mialem i nie trzeba nic dogrywac dodatkowo?
     
  8. Lord58

    Lord58 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    123
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A skąd wziąć ten patch do abgx bo ja też mam najnowszą przeróbkę konsoli a jak prosi o aktualizacje to dochodzi do połowy i wywala błąd
     
  9. saperxd

    saperxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    ze strony xbl ; D
    poszukaj w necie trochę inwencji twórczej
     
  10. Lord58

    Lord58 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    123
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A to chodzi o zamianę tych dwóch plików DMI i SS
     
  11. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Ściąg aktualizacje 2.0.12625 i po problemie.
     
  12. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    te gry które mają ap 2.5 musisz przepuścic przez abgx....on dogra co potrzeba i uruchomisz bez problemu jesli masz lt+
     
  13. Lord58

    Lord58 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    123
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ale o te dwa pliki chodzi o DMI i SS a samemu zmienić dash bord można zrobić na diabli a po drugie tego dashbord 2.0.12625 mam wgranego czyli trzeba zmienić na stary i mi chodzi żeby shift 2 mi się odpalił a te stare cod i nfs hp mogoł nie działać
     
  14. MrDynamite12

    MrDynamite12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Po kolei.
    Shift 2 dogrywa Dash który uniemożliwia granie w gry (COD:BO, MW2, HALO Reach) wgrywając AP25 którego jeszcze nie spatchowano(chyba)
    Jeżeli ściągniesz sobie nowego ABGX to on po przepuszczeniu automatycznie(jeżeli możliwe i potrzebne) dogra co trzeba i nie ma się co martwić.

    Pozdro.
     
  15. Lord58

    Lord58 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    123
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A wtedy wave trzeba zmieniać i po czym poznać że abgx je wgrał i po drugie co znaczy te skrót Jtag bo mówią jeżeli to się ma to nie radzą żeby instalować aktualizację dashboard 2.0.12625 i ktoś może dać link do dashboard 2.0.12625 bo są tylko na torretach
     
  16. Lord58

    Lord58 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    123
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dzięki za pomoc działa dziś sobie będę dziarzyć w shift 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum