1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Shift 2 Unleashed

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez bambosh22, Kwiecień 4, 2011.

  1. bambosh22

    bambosh22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam pewne pytanko. Mam dasha o nr nie pamiętam jaki ale to jest ten z Aktualizacji Assasin Creed Brotherhood. Ktoś powiedział że jak będę chciał zagrać w Shifta 2 to będę musiał Zaktualizować Dasha. Czy to prawda? Jeżeli tak to które gry ten Dash mi zablokuje? Bo słyszałem ze jakiś tam dash blokuje Black Opsa i coś jeszcze
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DeeJay3k

    DeeJay3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2009
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nowy dash zablokuje Ci CoD MW2, CoD Black Ops, Halo Reach. Assasin's Creed Brotherhood, NFS Hot Pursuit i jeszcze jakąś grę, chyba, że masz LT+ to jest to do obejścia ;)
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    ziomek przeczytaj jeszcze raz co on napisał.....on ma dasha z assasina już wgranego....

    wgraj ten z shifta....nic wiecej ci nie zablokuje
     
  5. bambosh22

    bambosh22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dobra wziąłem Nagrałem SHifta 2 na luzie wkładam do napędu niby prosi o aktualizacje biore ale pokazuje mi ze niby brudna płytka bla bla bla ? LOOl jakim sposobem dopiero co kupiona płytka 10 minut temu wypalana. Nie da sie jakos tej aktualizacje manualnie ze na pena i wtedy wgrać ja?
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  7. DeeJay3k

    DeeJay3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2009
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    No to rzeczywiście, pierdyknąłem gafę, sorki ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum