1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

SHIFT 2 - wiesza się!

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez marcin1408, Kwiecień 30, 2011.

  1. marcin1408

    marcin1408 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam taki problem, że gdy przeglądam samochody w opcji diler to gra po kilku minutach zawiesza się. Moje pytanie czy przytrafiło się to komuś?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Mi się nie przytrafiło, ale powiedz, gra oryginalna czy kopia?
     
  4. marcin1408

    marcin1408 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    zle nagrana plyta albo obraz gry do bani, cala filozofia skoro to jest kopia
     
  6. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Czasem pomaga wyczyszczenie cache , ale pewnie to wina źle nagranej kopii.
     
  7. marcin1408

    marcin1408 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wyczyściłem cache i testuje już 2 godz. i na razie się nie zawiesiła.
     
  8. djblok

    djblok Banned

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    ja mialem wczoraj zawiasa w menu na shift 2 mam slima 250gb
     
  9. kamiqu

    kamiqu Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Czasami mi się zawiesza i musze też restertować konsole. Ale to bardzo rzadko występuje.
     
  10. marcin1408

    marcin1408 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Po wyczyszczeniu cache nie zawiesiła się ani razu. Albo to działa albo zbieg okoliczności.
     
  11. djblok

    djblok Banned

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    a jak to cache wyczyscic
     
  12. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    W ustawieniach konsoli > pamięć > wyczyść pamięć podręczną.
     
Wczytywanie...

Poleć forum