1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Shift 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Gutaj, Marzec 29, 2011.

  1. Gutaj

    Gutaj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, chciałem dziś zagrać w shift 2, ale nie mogę gdyż gdy próbuje uruchomić grę prosi o zaktualizowanie konsoli :\
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    To aktualizuj...

    Ps. napisz na pw skąd ściągłeś
     
  4. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    tematów było miliony, jak nie chcesz łączyć sie z live to z pendrive wgraj dash 12625 tylko że do nie których gier będzie wymagane AP25 i najlepiej wgraj LT+ do napędu chyba że już masz
     
  5. Gutaj

    Gutaj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    LT+ mam, a podalibyście mi link do najnowszego dashboard? Bo nie orientuje się w tych wersjach
     
  6. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
  7. N1xX

    N1xX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    To samo pytanie, z tym że ja nie mam LT+ tylko zwykłe LT. Jak zaaktualizuje to nie będzie problemu potem z wgraniem LT+?
     
  8. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Jak masz klucz napędu to żadnych - a jak nie masz - to PMT.
     
Wczytywanie...

Poleć forum