1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Shift 2

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Trader Off, Kwiecień 4, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Trader Off

    Trader Off Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemka, wiem, że temat już mógł być poruszany, lecz nie chce mi się za bardzo szukać. Chodzi mi o to, iż mam iXtreme 1.6 i chciałem sobie nagrać Shifta 2, czy będzie działał?
    PS. mam Activate ISO jakby co.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Tak, pójdzie a jak nie zpaczujesz musisz activate uzyć.
     
  4. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Pójdzie, musisz wgrać nowy dashboard 2.0.12625.0 ;)
     
  5. Trader Off

    Trader Off Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jest na płycie z grą, czy muszę ściągać na pena?
     
  6. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Jest na plycie, chyba ze przerobisz na wave 3 - wtedy musisz wgrywac z pena
     
  7. Trader Off

    Trader Off Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak uruchomię nieprzerobiony obraz za pomocą Activate ISO? Wgra się ten patch?
     
  8. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Najlepiej przez pendriva wgraj.
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    spróbuj uruchomić normalnie z płyty activete.iso.....jak nie to wgraj dash z pena a grę do wave 3
     
  10. Trader Off

    Trader Off Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To już wgram tego Wave 3, a patcha z pena. Nie chce marnować płyty :p.
    Dzięki za pomoc.
     
  11. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    tylko musisz miec świadomość że po aktualizacji nie pojdzie ci 6 gier które mają ap 2,5 ( fable 3, black ops, assasin3, modernwarfare 2, nfs hp, halo reach ) żeby je odpalić potrzeba bedzie przerobić napęd do lt+
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum