1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

sieć bezprzewodowa na xboxie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez messi10, Marzec 31, 2011.

  1. messi10

    messi10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    siema mam pytanie otóż mam xboxa 360 elite i czy jest możliwość działania na nim internetu bezprzewodowego ? :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    jEST TAKI ADAPTER POSZUKAJ NA ALLEGRO - ALBO KUP SLIMA BO MA WBUDOWANY.

    Sorki za caps
     
  4. adrian1389

    adrian1389 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Raszyn
    Pamiętaj że biały adpater jest wolniejszy od czarnego ;).
     
  5. piotrek95pl

    piotrek95pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2011
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    musisz kupic adapter , poszukaj na allegro
     
  6. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    O jaki internet ci chodzi taki z modemu 3g (podobnego do pendrive) co daja operatorzy GSM ?
    Jak tak, to bezpośrednio do konsoli nie, musisz miec komputer lub najlepiej router z usb
     
  7. messi10

    messi10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    aha to dzięki wszystkim
     
Wczytywanie...

Poleć forum