1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

sieć bezprzewodowa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez putonewry, Luty 20, 2011.

  1. putonewry

    putonewry Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemanko!
    Mam dwa pytanka:
    - Zwalił mi się stary xbox 360 i wczoraj zakupiłem "nową' sztukę, nie jest nowy, jest wyprodukowany 31.07.2009. Moje pytanko brzmi - czy to może być jasper ?
    - Czy da się konsole arcade podpiąć pod sieć bezprzewodową ? W opcjach sieć bezprzewodowa jest wygaszona, czy mógłbym dokupić jakiegoś paluch bądź coś w tym stylu, żeby mi chulała sieć bezprzewodowa ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    To jest jasper z tego co sie orientuje, a adapter wifi musisz kupic od MS bo tylko taki dziala
     
  4. croixdefeu

    croixdefeu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    25
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Płock
  5. XboXeR_elite360

    XboXeR_elite360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Co do sieci bez przewodowej to kup se Wi Fi adapter M$ tylko ze nawet na allegro jest tylko 1 sam poszukuje tego urzadzenia

    a co do jaspera to sprawdza sie tak jak masz zasilacz 150W to jasper
     
  6. putonewry

    putonewry Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli ten który jest na ebayu jako official xbox 360 network adapter nie będzie działał ?
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    bedzie
     
Wczytywanie...

Poleć forum