1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Siec internetowa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Devox4, Czerwiec 14, 2011.

  1. Devox4

    Devox4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kupiłem ostatnio xboxa , i chciałem go podłączyć do neta .
    Router który idzie to 2 innych PC jest na 3 piętrze (strop żelbetonowy x2) , a ja jestem na najniższym .
    To jest "plan"
    [​IMG]
    (Czerwona linia to kabe od internetul )
    Zależy żeby mi wyszło jak najtaniej .
    Oryginalny adapter wifi do xboxa kosztuje 134 zł , można stosować nie oryginalny ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wilos

    wilos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    TO siwe na środku to ściana 30 m - TY MIESZKASZ W BUNKRZE czy co ? ;)
     
  4. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    taniej to kabel przeciągniesz przez piętra ale dobrze tak: - mozesz przesłać sygnał przez sieć elektryczną w domu. potrzebujesz tylko dwa adaptery do gniazdek sieciowych.
     
  5. key

    key Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jeśli masz od siebie zasięg na jakimś urządzeniu WiFi to masz odpowiedź. Kup sobie chłopaku jakiegoś TP-Link z AP Client. Sieją że hej i podłączysz sobie nie tylko konsolę, ale jeszcze jakiś TV, dekoder czy PC gdy zajdzie potrzeba.
    P.S. Fajny obrazek poglądowy ;-)
     
  6. Devox4

    Devox4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To szare to jest korytarz , przeciągniecie kabla odpada , może zobaczę i uda mi się przez piwnice puścić .
    Ten router z 3 piętra nie ma takiego zasięgu , pozostaje mi kupienie zamiast hub'a routera , i 2 w moim pokoju .
    Jak wysłać sygnał przez sieć elektryczną .
     
  7. marko_25

    marko_25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie ma szans...
     
Wczytywanie...

Poleć forum