1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Sieć w domu

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Diuran, Grudzień 5, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Diuran

    Diuran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Skawina
    witam, to co pokaże dla wielu może okazać się śmieszne:D, ale to moje 5 min wypociny w paint, tak ze problem lezy w tym ze nie wiem jaki dac kabel miedzy konsola a switchem nr 2, niby mam router który sam sobie przerabia jezeli trzeba, jak np mam kabel crosowany a trza zwykly to on go wykrywa jak zwykły, no, i tutaj moje pytanie czy to co przedstawilem na tym misternym rysunku, zadziała wogóle, chce puścić 2 swtich bo nie chce mi sie kupowac 30m kabla i go do sciany przykrecac naokoło domu:/..., jezeli coś niejasne to piszcie, postaram się to wytlumaczyc

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    tak bedzie działalo. mozesz dac 2 switch
     
  4. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    oczywiście że będzie działało
     
  5. Benko

    Benko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dobry pomysł na tą sieć ale że nie chce sie wierzyć że to działa jeste jeszce ciekaw ile tam m kabla włożyłeś??
     
  6. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    a czemu ma nie działać. Uwierz będzie działać :)
     
  7. Diuran

    Diuran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Skawina
    czemu ma nie działać??, router 4 sloty jeden idze do switch, switch rozdziela mi na 2 kompy, (bo mam 2 porty spalone w routerze) router wi-fi potem kabel idzie do 3 kompa, ale mam zamiar zamontowac tam switcha i pusicic 2 kable jeden do x drugi to tego kompa, mnie roboty, ale troche drozej, no i mnie kabli na scianach domu:D



    @Down... Mixiu bezsensowny offtop.... proponuje zamknąć temat moze nie tyle co offtopic, ale niepotrzebne odkopanie tematu, oraz nabijanie postow:)
     
  8. mixiu360

    mixiu360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    bedzie działac
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum