1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Siemanko ! bardzo świeży ^^

Temat na forum 'Przywitaj się' rozpoczęty przez rarytas22, Wrzesień 30, 2016.

  1. rarytas22

    rarytas22 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2016
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witajcie forumowicze, nie chce zaśmiecać forum na pewno głupimi pytaniami, ale kompletnie nie wiem co mam zrobić.
    Otóż to, kupiłem nie dawno od kolegi Xbox 360 (nie znam się kompletnie na konsolach jedynie co to na nich grałem) powiedział że ma przeróbke LT 2.0 . Pożyczyłem pare gier od drugiego kolegi który rzekomo ma LT 3.0 niektóre działają normalnie, problem jest z Fifa 16, po odpaleniu meczu wywala grę, próbowaliśmy wypalić już 3 płyty z fifa 16 która była niby pod LT 2.0 żadna nawet się nie odpaliła (a ta z lt 3 odpala się normalnie)
    Nie mam pojęcia jaki mam dash ani gdzie to sprawdzić, nie wiem od czego zacząć, czy kupić oryginał i nie bawić się w to przerabianie ? Czy jest możliwość żebym samemu zaktualizował przeróbke z LT 2 na LT 3 ? Tak będzie chyba po prostu najprościej.

    POZDRO
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Masz lt 3.0 nie instaluj gry na hdd, graj z płyty. Płytkę wypali zgodnie z manualna na forum

    Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
     
  4. rarytas22

    rarytas22 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2016
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    kolega który sprzedawał mi konsole jest w 100% przekonany że jest tutaj LT 2.0, fifa 16 normalnie się odpala tylko gry pogram z 3minuty wywala błąd autoryzacji .

    Da się sprawdzić jaką mam przeróbke dla pewności ? Kumpel baaardzo dawno kupował tą konsole i od razu przerabiał to coś czuję że chyba to LT 2
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Błąd autoryzacji jest od gry która nie jest nagrana liteon ihas

    Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
     
  6. rarytas22

    rarytas22 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2016
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dobra rozumiem, ale u ziomka działa dokładnie ta sama płyta w 100%, czasem po graniu 4-5h wywala ten błąd.
    Kolejna sprawa że on sciąga właśnie i nagrywa gry na LT 3.0 i wszystkie normalną komputerową nagrywarką.
    Starsze gry jak NBA 2k14 działa normalnie

    btw. tu z forum da się gry ściągać? czy tylko nowi użytkownicy nie widzą linków
     
  7. rarytas22

    rarytas22 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2016
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    ktoś coś podpowie jeszcze?
     
  8. rarytas22

    rarytas22 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2016
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nagrałem właśnie wg poradnika "FIFA 16 (RUSSOUND) (LT+ 2.0) (Mr.Gnido)" i mam komunikat "dysk nie jest obsługowany" niestety niebyło płyt Verbatin i nagrałem na TDK, to może być przyczyna ? I czy w imgburner nie trzeba wpisac jakiś cyferek w sektorze by nagrało cały dysk ? Wyskoczył mi alert o tym że gra więcej waży niż ma pojemności płyta ale jakoś tam poszło
     
  9. rarytas22

    rarytas22 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2016
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
  10. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1531
    Polubienia:
    683
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Serio to nie od dziś wiadomo że gry z civ wymagają ihasa by wszystko działało jak należy na inne nagrywarki nie świadomego pochodzenia szkoda plyt

    Wysłane z HUAWEI P9 Lite
     
  11. rarytas22

    rarytas22 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2016
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Mam nagrywarke identyczna jak w tutorialu o nagrywaniu pod LT 2.0
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. jerzyengel
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    135
  2. Ptakuwzl
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    206
  3. kamil psp
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    155
  4. Ł-y-S-y
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    111
  5. Sargon80
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    135

Poleć forum