1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Signal input, out of range.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Piciek, Maj 3, 2010.

  1. Piciek

    Piciek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Gdy zmieniałem rozdzielczość ekranu wyskoczyła mi ta, którą wybrałem i wybrałem "nie, spróbuj ponownie" czy jakoś tak, ekran zrobił się czarny i pojawił się komunikat "Signal input, out of range." Używałem kabla vga do monitora od komputera. Jak podłączałem xboxa pod telewizor używając HDMI wszystko ładnie śmigało. Wiecie może jak to naprawić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    Możesz na czuja zmienić jeśli jesczze jesteś w tym menu wyboru rozdzialczości. spróbuj też wyjąć kabel i podpiąć jesczze raz.
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    ustawił za dużą rozdzielczość
     
  5. Piciek

    Piciek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Niestety już nie jestem w tym menu. A podpinanie kabla jeszcze raz nie pomogło. Czyli nie da się nic zrobić? Bardzo mi na tym zależy, ponieważ tylko w tamtym miejscu xbox może być podpięty do neta.
     
  6. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    How to reset Xbox 360 console display settings to the defaults
     
Wczytywanie...

Poleć forum