1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Simsy 3 za darmo w EA Store!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Michał Raven, Lipiec 21, 2010.

  1. Michał Raven

    Michał Raven Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jako, że jestem świeżakiem, to tutaj, ale zobaczcie na to:

    Electronic Arts Swiss S?rl Online Store - Products
    The Sims? 3: Szybka jazda

    Brać, prawda?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    dopoki jest wszystko za 0zika to wciagaj :) nawet ja wciagne bo moja siostra lubi simsy heh
     
  4. milosztor

    milosztor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Toruń
    WTF?! Dlaczego niby oddają za darmo?
     
  5. Michał Raven

    Michał Raven Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Obstawiam, że to jest wpadka EA. Tak samo jak było z rejestracją NFS: Shift - w zamian dostawało się talon na 50zł rabatu w EA Store. Można było założyć kilkanaście kont, zarejestrować grę, a potem kupić za talon jakaś grę z EAS.
     
  6. diadax

    diadax Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    sam nie wiem może jest w tym jakiś haczyk coś w regulaminie albo co innego kto wie ...
     
  7. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    nie dziala, pokazuje, ze 0zl, ale jak juz skladam zamowienie to kaze zaplacic ponad 100
     
  8. SebeekS

    SebeekS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    471
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Przy próbie aktywacji przez EA Download Manager wyskakuje mi info, że kod został już użyty przez innego gracza, działa to wam ?

    Mi pod sam koniec pokazywało 0 zł :)


    Coś mam wrażenie, że wszystkim pojawia się ten sam kod :D bo jak już mówiłem, zamówiłem, i kod był odrazu wykorzystany :/ pewnie EA teraz zanotuje 300% więcej wejść na strone niż zazwyczaj :D
     
  9. milosztor

    milosztor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Toruń
    To by było za proste, żeby mogło być prawdziwe. Należę do tych co uważają, że nie ma nic za darmo.
     
  10. D@niel808

    D@niel808 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
    Działa to czy nie? bo chętnie bym zamówił ;D
     
  11. Michał Raven

    Michał Raven Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cóż, u mnie się normalnie aktywowało w EADM i ściągam podstawkę.
     
  12. Hiszpan3lek

    Hiszpan3lek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    614
    Polubienia:
    67
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Benidorm
    Ja wchodzę i mam cene 50E
     
  13. SebeekS

    SebeekS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    471
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Ok, pięknie zaczynam ściągać, daje fotke na potwierdzenie :)
    [​IMG]

    Z tego co zauważyłem, dodatki też są za free, ściągamy :DD
     
  14. Warmin

    Warmin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Legnica
    [​IMG]

    tylko teraz, która cena jest prawidłowa?
     
  15. V1rusPL

    V1rusPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tez ściągam;) odrazu się zarejestrowałem bezproblemowo na stronie simsow wiec musi działać ;) szkoda tylko ze mam transfer 4x mniejszy :/ przy okazji można zamówić sobie dodatki które tez są za darmo ;)


    Warmin przecież masz w podsumowaniu 0 zl ;)
     
  16. Michał Raven

    Michał Raven Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Całkowita cena: 0zł
     
  17. Warmin

    Warmin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Legnica
    wiesz, nic nie ma za darmo, lepiej się upewnić, też ściągam :)
     
  18. Hiszpan3lek

    Hiszpan3lek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    614
    Polubienia:
    67
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Benidorm
    Mam prośbę mógł by ktoś zamówić jeszcze raz i podać mi klucz do EA DM?
    Mieszkam za granicą i nie mogę wejść na polskie EA Store, dam dziękuje!(Klucz prosze na PW)
     
  19. SebeekS

    SebeekS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    471
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Pozdrowienia od Polaków :D jednocześnie informuje o dodatkach :D jak my kochamy EA, oni nam takie prezenty robią :)

    [​IMG]
    Edit
    Aktualizacja zdjęcia, wszystkie dodatki w kolejeczce :D
     
  20. milosztor

    milosztor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Toruń
    Tak, też pobieram. Dziwne... .
     
  21. Askatras

    Askatras Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jelenia Góra
    ahhahah
    ja nie ściągam bo niepotrzebna ;p
    ale jak dla mnie to bardzo dziwne ;p
    edit
    nfs też za free
    ale żeby bić lvl trzeba kupić bajer za 50 zł!!


    CHYBA SIMSY 3 mają tak samo
     
Wczytywanie...

Poleć forum