1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

skaczacy obraz

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Tigger1985, Grudzień 31, 2008.

  1. Tigger1985

    Tigger1985 Banned

    Dołączył:
    Listopad 19, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Słupsk
    Witam

    Mam taki mały problem obraz rwie i i skacze przy wiekszej akcji wiecie co to moze byc?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kewi

    Kewi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 19, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam podobny problem ale pojawia się on czasami po włączeniu konsoli a czasami po chwili grania (i nie zawsze:). Obraz zaczyna skakać - przeskakiwać (od połowy wysokości ekranu) pomaga zmiana rozdzielczości lub nawet kilkukrotna zmiana rozdzielczości i powrót do pożądanej. Wiąże się z tym że trzeba nie jednokrotnie wyjść z gry i chwilę się pobawić co bywa irytujące.
    Takie obejście problemu mnie nie satysfakcjonuje tym bardziej że mam nowy telewizor HD Samsunga z serii 6 więc nie powinno być problemów z rozdzielczością i odświeżaniem obrazu (konsola z TV połączona przez HDMI).
    Pomocy
     
  4. Ponker

    Ponker Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Pewnie to od telewizora skacze i znika obraz moze z powodu zepsutej wtyczki w telewizorze mialem to samo kupilem nowy telewizor i gitara wiec kup nowy telewizor albo oddaj do naprawy ale mozliwe ze po naprawie zaraz znow sie zepsuje:)
     
  5. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Probowaliscie na innych TV ?
     
  6. Paviano

    Paviano Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jarocin
    Ale zobacz, że ^Tigger1985 ma 40 LCD FullHD Samsung.
     
  7. pawelkrak

    pawelkrak V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Marzec 26, 2008
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków/Wieliczka
    Podłącz może przez COMPONENT.
     
  8. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    moze to byc spowodowane zakloceniami


    wiem ze to pewnie niema nic wspolnego albo ma malo ale np jak podlaczam dysk pod kontroler to mi tuner zaczyna szumiec i skakac,rowniez 'slychac' jak dysk pracuje przez glosniki(slychac jak glowica sie rusza)

    nawet jak dotkne bude do kaloryfera to zaczynaja mi glosniki buczec:p



    sprawdz czy niema zadnych kabli poplatanych,czy dobrze docisniete sa do wejsc,czy uziemienie masz w gniazdku(ja jak niemialem to mi na tunerze wlasnie obraz tez skakal)
     
  9. Ponker

    Ponker Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Bolek kazdy telewizor moze sie pospuc niech najlepiej sprawdzi na innym TV:p
     
  10. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Miedzianek , jak masz konsole podłączoną przez HDMI to albo jest obraz , albo go nie ma wcale .
     
Wczytywanie...

Poleć forum