1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Skąd można mieć darmowy kod 48h?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kornelx, Kwiecień 12, 2012.

  1. kornelx

    kornelx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2012
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    I gdzie go wprowadzić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  4. kornelx

    kornelx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2012
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    @up
    A można pominąć podawanie danych?
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  6. kornelx

    kornelx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2012
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Bo wchodzę na xbox . pl / Moje konto / Rozbuduj/zarządzaj / wymień kod i tam trzeba podać dane
    Chyba źle to robie
     
  7. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  8. kornelx

    kornelx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2012
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    @up
    Tak ale trzeba podać Dane kontaktowe na potrzeby rozliczeń
     
  9. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Nie trzeba, chyba że nowy dash to wprowadził :confused:, podaj byle jakie może przejdzie, chyba że musisz podać nr karty kred to wtedy się nie uda
     
  10. kornelx

    kornelx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2012
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zaraz dam linka poczekaj chwile
     
  11. kornelx

    kornelx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2012
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  12. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    1. edytuj posty
    2. ja tam byle co wpisałem i przeszło :) tylko mail podaj dobry
     
  13. kornelx

    kornelx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2012
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wpisałem byle co. Może ktoś wie czy tak można czy nie? Może ktoś też tak zrobił?
     
  14. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    mozna tak
     
Wczytywanie...

Poleć forum