1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Skąd ściągać

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez NesTeRlifee, Lipiec 5, 2011.

  1. NesTeRlifee

    NesTeRlifee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wyspa Wolin
    Mam taki problem kupiłem kinecta i chciałem wypróbować jakieś inne gierki na niego i teraz mam problem, na tym forum były udostępnione gry, nie ma już tej możliwości?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    nie ma mozliwosci z forum i nie bedzie. moze byc peb[dot]pl
     
  4. NesTeRlifee

    NesTeRlifee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wyspa Wolin
    Ok, dzięki ale mam jeszcze jedno pytanie mam wave 2 i i dascha 2.0.12625.0 czy wszystkie gry na kinecta bedą chodzić czy one potrzebują nowszej wersji dascha, bo w tedy musiałbym znowu przerabiać konsole chyba
     
  5. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    Ale okresl sie dokladniej.Jaka masz przerobke bo wava 2 to patch ktory pat****e gry a dokladniej to program ktory pat****e obrazy gier do odpowietniej przerobki a twoj dash juz obsluguje kinecta. a gier na kinecta duzo niema ale na tym dashu powinny chodzic wszystkie jakie sa tak mi sie wydaje.
     
  6. NesTeRlifee

    NesTeRlifee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wyspa Wolin
    Właśnie nie pamiętam dokładnie jaką mam przeróbkę ale było to robione 2-3 lata temu coś mi się kojarzy że 1.4 coś takiego
     
  7. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    Najlepiej i dla twojego swietego spokoju oddalbym na ponowne przerobienie LT+ 1,9.
    1 musisz miec klucz napedu jesli masz to dobrze jesli nie to jak dobrze kojaze jest do wycaigniecia
    2. wgrywasz oraginalny FW
    3.Najnowszego dasha
    4.i dopiero LT+ 1,9v
    Zapytaj kogos kto przerabia konsole ile za takie cos wezmie.
    a jaka masz wersje konsoli tzn wiesz jaka data
     
  8. NesTeRlifee

    NesTeRlifee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wyspa Wolin
    Skontaktuję się z kims kto przerabia. To mam rozumieć że teraz nowe gry które mają wyjść nie będą u mnie chodziły ?
     
  9. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    tylko nie instaluj teraz dasha z serii 13xx bo ci przerobke usunie. Z reszta jak oddasz do kogos co sie zna na przerobce to jak powiesz wszytsko to bd wiedzial co zrobic
     
  10. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    Tak nowe gry maja zabazpieczenie ap25 tzn nie wszystkie jak narazie jesli chcesz pograc w nowe gry to zrob tak jak mowilem wyzej wtedy bd mial spokuj i jak cos sie dowiesz to napisz
     
  11. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Na razie wszystkie gry będą działały, po wcześniejszym spatchowaniu do wave 2 (wyjątkiem są te, które posiadają ap2.5). Niedługo nowe tytuły będą wymagały najnowszego dasha więc musisz liczyć się z tym, że prędzej, czy później będziesz musiał oddać konsolę do przerobienia.
     
  12. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Ze sklepu
     
  13. servanor

    servanor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Polecam strone exsite[dot]pl prezentuje okladki, dzieki czemu przynajmniej dla mnie bardziej przejrzyście widac niz na pebie ;)
     
  14. petroz

    petroz Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    1041
    Polubienia:
    306
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żarnobyl
    xbox360iso[dot]com - tam mają chyba wszystko :)
     
  15. NesTeRlifee

    NesTeRlifee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wyspa Wolin
    Na razie się strzymam z przerobieniem, jak na dzisiaj wszystko mi chodzi a na kinecta jak widzę też wszystko będzie śmigało
     
Wczytywanie...

Poleć forum