1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Skąd ściągnąć DLC?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez marek2fgc, Listopad 26, 2009.

  1. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Czy jest możliwość ściągnięcia DLC dla gier, oprócz XBL? jeżeli tak to skąd?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Np z działu download ;)
     
  4. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    A można dokładniej? Bo ja widzę w dziale download tylko same full gry.
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Poszukaj a znajdziesz. Są na 100%.

    A o jakie gierki dokładniej chodzi?
     
  6. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    I jeszcze jedno pytanie. Czy jeżeli nie mam gry to moge ściągnąć DLC? (troche głupie pytanie, ale warto wiedzieć :p )
     
  7. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zależy. Np. DLC do GTA4 (TLAD i BOGT) nie potrzebują podstawki, jako, że zostały wydane na płycie. Ale DLC do Fallouta 3 już wymaga podstawki. A i niektóre DLC ściągniesz tylko z XBL!
     
  8. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Np. Zanim przerobie ściągnąć DLC do gier w które zamierzam ściągnąć .
     
  9. Robert de Clair

    Robert de Clair Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Albo przejsc sie do kolegi ktory ma nieprzerobiona konsole i u niego pociągnąć :)
     
  10. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Tylko, że takiego kolegi nie mam :p . Dzięki za wszystko.
     
  11. lisek1983

    lisek1983 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tychy
    A jakbym chciał tylko jeden dodatek go GTA to z kąd mogę go pobrać
     
  12. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Nie możeszesz jednego. Musisz obydwa, ponieważ zostały one wydane na jednej płycie.
     
  13. nick99

    nick99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    117
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a jeżeli ściągne tylko jeden dodatek do GTA z xbl to będzie mi chodził bez "normalnego" GTA ?
     
  14. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Tak. Będzie Ci normalnie działał.
    Jeżeli masz przerobioną konsolę to nie podłączaj jej do internetu teraz, bo jest duże ryzyko bana.
     
  15. nick99

    nick99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    117
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ooo dzięki.. Bo za te punkciki to chyba sporo taniej wyjdzie kupić jeden dodateki niż dwa na płycie. A ściągnąć spokojnie mogę bo mam nieprzerobioną.
     
Wczytywanie...

Poleć forum