1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Skąd sprzedawcy mają tyle kodów

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez RobsoR, Kwiecień 14, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. RobsoR

    RobsoR Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pruszków
    Witam!

    Mam pytanie . Skad sprzedawcy kodów 48 trial z allegro tyle ich mają . Wątpie żeby siedzieli cały dzień i tworzyli kody . Wyprodukowanie jednego kodu zajmuje mi 7 min wiec nawet jak by chcieli zrobić 100kodów to zajmie im to około 700min = 11 godz . Są jakieś metody na przyspieszenie produkcji ?

    Pozdrawiam .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tysszek

    tysszek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2012
    Posty:
    87
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A jak produkujesz kody?
    Może robi kilka jednocześnie

    Wysyłane z mojego LT30p za pomocą Tapatalk 2
     
  4. RobsoR

    RobsoR Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pruszków
    Na kilka konsol na raz ? Ja robie Konta >przechodze na xbox live > gre mam juz pobrana tylko ja odpalam wpisuje ten chinski kodzik i robie foto kodu .
     
  5. xayanix

    xayanix Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podlaczam sie, i mam dodatkowe pytanie: Czy na ta chwile dziala ten generator? Ilekroc wpisze kod, tyle bledow.
     
  6. RobsoR

    RobsoR Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pruszków
    Działa i ma sie dobrze :) Dokładnie przetłumacz chińskie liczby .
     
  7. xayanix

    xayanix Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Próbowałem własnie z 40 razy, byłem 10 razy pewny (dałbym sobie ręke uciac ze dobrze wpisalem) i za kazdym razem byl ten czerwony, dwupodpunktowy napis gdzie w połowie pierwszej linijki rozpoznaje tylko "Xbox 360"
     
  8. RobsoR

    RobsoR Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pruszków
    Przed paroma sekundami patrzyłem i działa . Hmmm....Jak wam wyskoczy bład wylogujcie sie i jeszcze raz zalogujcie na to samo konto .
     
  9. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Ach te kombinacje...
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum