1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

skan paragonu od dysku help

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez komar199, Czerwiec 14, 2009.

  1. komar199

    komar199 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam panowie mam do was wielka prośbę coś rypie mi się dysk od 120gb(mam arcade) ;( dzwoniłem do Microsoftu i chciałem złożyć reklamacje jednak potrzebny jest skan paragonu dysku który muszę im wysłać wraz ze skanem nadania paczki do nich i mam prośbę byłby jakiś posiadacz takiego paragonu tak miły i podarował mi skan??



    W zamian za skan jestem w stanie komuś doładować konto komórkowe w każdej sieci za kwotę powiedzmy 10 zł może teraz znajdzie się chętny;0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Zero

    Zero Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Kolego czyżbyś wyrzucił dowód zakupu konsoli?
     
  4. komar199

    komar199 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    może nie tyle co wyrzucił co zawieruszył i nie konsoli tylko dysku dysk nie ma daty produkcji i trzeba paragon na jego reklamacje;(
     
  5. seba1415

    seba1415 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2008
    Posty:
    479
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Zrobiłbym Ci skana ale na paragonie mam PREMIUM. Zresztą jeśli tak bardzo chcesz to moge Ci zrobić jednak od Premium chyba nie przejdzie.
     
  6. komar199

    komar199 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Seba wielki dzięki za chęć ;) ale chodzi mi o skan paragonu DYSKU 120 gb a nie konsoli premium/arcade czy elite
     
  7. Hakerpawel

    Hakerpawel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2008
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Kup 2 prz internet, jakiś z przesyłką gratis, weź paragon odeślij przesłykę w ciągu 10 dni i oni wg. prawa hadlu internetowego muszę ci odesłać kasę :)
    Ew. poszukaj na różnych innych forach...
     
  8. seba1415

    seba1415 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2008
    Posty:
    479
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Znaczy jak to? Dysk kupowałeś oddzielnie?? Czy na paragonie tez jest dysk.
     
  9. komar199

    komar199 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hakerpawel dobry pomysł jak by miał jakieś 400 zł pod ręką;)

    tak kupiłem osobno mam arcade i kupiłem orginalny dysk 120 gb za 435chyba i gdzieś zgubiłem paragon;(


    W zamian za skan jestem w stanie komuś doładować konto komórkowe w każdej sieci za kwotę powiedzmy 10 zł może teraz znajdzie się chętny;0
     
  10. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    No to nie pisz, że dysk od elite tylko po prostu dysk, a masz arcade. Bo tak to napisałeś, że każdy myślał, że masz Elite ;)
     
  11. komar199

    komar199 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam to jak zlituje się ktos??
     
  12. rusieknh

    rusieknh Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Witam ja mam podobny problem tylko ze ja potrzebuje paragon na xbox Elite.Konsole kupilem w grudniu ubieglego roku.a zepsul mi sie pad i teraz chce reklamowa.baba chce paragon....a on przepadl:( prosze o pomoc!!!!
     
Wczytywanie...

Poleć forum