1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Skasowane save ;/ Wiedzmin 2

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez dominv, Wrzesień 6, 2012.

  1. dominv

    dominv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2008
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    głogów
    Witam,
    skasowalem sobie przypadkiem caly dysk z zapisanymi wszystkimi save'ami z wszystkich gier, w tym z wiedzmina 2. Bylem gdzies w polowie gry i nie chce zaczynac jej od nowa bo na prawde sie staralem wykonywac wszystkie misje itp. Probowal ktos z Was (z pozytywym skutkiem) przerzucic save z innej konsoli tak zeby ten save zadzialal? Kopiowalem z hdd kolegi na pendriva przez usb xtaf gui i wlaczalem w swoim xboxie, ale save nie dziala- komunikat, ze zapis gry prawdopodobnie uszkodzony :( Przenioslem nawet jego caly profil, ale ten juz w xboxie pokazywany jest jako uszkodzony ;/ jakies pomysly?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Zacząc gre od nowa.
     
  4. dominv

    dominv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2008
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    głogów
    wyobraznia cie poniosla z ta odpowiedzia, szkoda gadac...
     
  5. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    spróbuj programem modio podobno tam savy to ściaga od innych. I nie jest to bezpieczne na xbox live.
     
  6. slashg

    slashg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Profil i save uszkodzony, Twój kolega ma zbanowaną konsolę, musisz odbanować profil i save.
     
  7. dominv

    dominv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2008
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    głogów
    a moze ktos z was moglby udostepnic swoj save z wiedzmina 2? bylem na koncu 1 dvd i wtedy skasowalem save :(
     
Wczytywanie...

Poleć forum