1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Skate 2, problem ;p

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Karpiu360, Czerwiec 20, 2009.

  1. Karpiu360

    Karpiu360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Zaciolem sie tak na poczatku.
    chyba drugie miejsce dopiero mam. Sa porozrzucane takie jakby metalowe elementy na srodku rynku. I tam trzeba ubic najpoierw 300 pkt, a pozniej 1000, a potem jeszcze pobic rekord. Raz mi sie udalo nabic te 1000, ale pozniej nie moglem juz 1300 zrobic ;/

    Macie jakies dobre rady, jak najlepiej sie do tego zabrac ??
    Wczesniej nie mialem doswiadczenia w grach typu skate.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Bandzioch

    Bandzioch Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2007
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Anywhere City
    musisz sam sobie po ustwiac przeszkody . Jezeli ju pobiles 1000 pojawi ci sie animacji kill it czy cos takiego . wtedy spot juz jest zaliczony.
     
  4. Karpiu360

    Karpiu360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    czyli nie musze jeszcze raz pobijac swojego wyniku ?
     
  5. muscle1

    muscle1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. Karpiu360

    Karpiu360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    teraz znowu probowalem i nie moge nawet 1000 zrobic ;)
    szkoda ze to musi być 1 trik ;/
     
  7. Karpiu360

    Karpiu360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    skate 2, znowu ;]

    Jak zrobic taki trick, zeby przeskoczyc nad barierka, a deska bylo pod ?

    w trick guide psiz, ze Y + X, no ale nie wiem ktory pierwszy, moze cos przytrzymac ? naprawde nie wiem :D
     
  8. kubax360

    kubax360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    186
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgierz
    a ja mam problem taki:
    po przeróbce xboxa mimo ze zainstalowałem na dysku, to jak chcę przejśc dalej karierę wyświetla mi się błąd: wyczyśc płytke szmatką, mimo ze gre mam oryginalną, u innych znajomych chodzi u mnie nie, mam iXtreme 1.6, płyta oryginalna, wie ktoś dlaczego?
     
  9. kubax360

    kubax360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    186
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgierz
    obojętne który pierwszy, poprostu muszą byc wciśnięte dwa naraz, im dłużej przytrzymasz tym wyżej podskoczysz ;)
     
  10. taylor

    taylor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Toruń
    Witam mam probelm. Nie moge wybrać trybu kariery(szary napis), tryb dowolnej jazdy działa:( Wie ktoś co trzeba zrobić??
     
  11. seba1415

    seba1415 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2008
    Posty:
    479
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Nagrać od nowa gre, albo release zryty.
     
  12. chomik001

    chomik001 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    legnica
    ja też mam problem z tymi spotami bo zdobęde 300 p potem 1000p potem uda mi się zrobić 1244 p i potem znowu musze pobić rekord podbijam do 1300 i znowu to samo i nie moge żadnego spota ukończyć bo musze w nieskończoność pobijać rekordy ;/
     
  13. liroy_ek

    liroy_ek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Haha :D Bo już dawno pobiłeś rekord spota. Tzn masz 2 podejscia , 1 i drugie wygrasz i jest twój spot. Dalej to dla siebie bijesz rekordy :p
     
  14. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    jak chcesz duzo pkt. to rob christ air RT+B (chyba). teraz aktualnie nie mam skate'a 2 ale przeszedlem pare razy i jedynke, i 2.
    jesli chodzi o skakanie bez deski to jest to hippie jump i musisz przytrzymac x,y jednoczesnie i puscis, potem w powietrzu mozesz sie obracac.
    aha a jesli chodzi o spoty to masz najpierw pewna ilosc pkt do zdobycia zeby go zownowac a potem kolejny prog zeby go...hmm zodminowac (po ang. kill it) a potem pobijasz juz swoj rekord
     
Wczytywanie...

Poleć forum