1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Skate 2 problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez verixon, Listopad 20, 2009.

  1. verixon

    verixon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemka wiem że to mój kolejny problem z grą ale... Po nagraniu skate 2 nie czyta mi płyty jedyne co pisze to 'otwórz napęd' ;/. Proszę o jakąś pomoc posiadam ixtreme 1.5
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jozekpl

    jozekpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sprawdzales obraz w abgx przed nagraniem?
    Z jaka predkoscia nagrywales ?
    Jakiej plyty uzyles ?
     
  4. kaZZecik

    kaZZecik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja takie miałem objawy psucia napędu:D
     
  5. verixon

    verixon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płyta omega nagrałem już gry na płytce tej samej firmy i wszystko działa ... Sprawdzałem przez abgx i nic ;/
     
  6. misiek663

    misiek663 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Wiesz jest taka stara metoda która na pewno ci sie uda:
    KUP piracie:p
     
  7. verixon

    verixon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    @up

    Ta tylko wole troche pokombinować i mieć to za darmo niż płacić 100+ zł.

    @topic

    Tutaj macie screena może teraz będziecie wiedzieć o co chodzi:

    [​IMG]
     
  8. AnarchyMen

    AnarchyMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2008
    Posty:
    509
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grudziądz
    W abx masz wszystko dobrze jak widać :) może spróbuj nagrać na płytę lepszej marki ;D Verbatim
     
  9. verixon

    verixon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki :). Jeżeli wszystko ok to spróbuje nagrać poprzez CloneCD :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum