1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Skate 2 problem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez hehe925, Kwiecień 19, 2010.

  1. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Cześć mam problemik dziś odpaliłem grę i jakoś tak przycinała wcześniej takiego czegoś nie było.Konsola Jasper
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. GKxD

    GKxD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Może opisałbyś dokładnie.
    Pirat czy oryginał??
     
  4. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ten akrat oryginał nówka wyjęta z foli żadnych rysek
     
  5. GKxD

    GKxD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    No to coś z napędem.
    Próbowałeś instalować na HDD??
     
  6. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    konsola nowa z końca marca Hdd nie mam
     
  7. gruchalbn

    gruchalbn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Lublin
    a inne gry działają Ci normalnie?
    najlepiej jakbyś sprawdził na innej konsoli czy wszystko z płytą ok
     
  8. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wszystkie normalnie później napisze czy tak będzie znowu
     
  9. Janol23

    Janol23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    266
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    STG
    spróbuj na innej konsoli zostaw troche w spokoju konsole 1 dzien i spróbuj
     
  10. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    próbowałem i ciągle to samo.Nawet od kumpla pożyczyłem i to samo jest
     
  11. kubax360

    kubax360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    186
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgierz
    we wszystkich lokacjach?
    bo naprzykład w okolicach Library mi tez muli i większości (jak nie wszystkim muli)
    moze róznica między HDMI a component?
     
Wczytywanie...

Poleć forum