1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Skate 3 i moje pierwsze zepsute płyty...

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez bodziek93, Lipiec 19, 2010.

  1. bodziek93

    bodziek93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam, zawsze nagrywalem gierki u siebie w domu, ale kuzyn kupił xboxa i sciagnal skate3. Wiec pomyslalem nagram u niego, verbatim sie w kslepie skonczyly i kupilem cos za 5 zl, pierwsza plyta sie nagrala, wzial kuzyn sprawdzic czy dziala se mysle 1 sie nagrala druga tez sie nagra nie bede przeciez wyrywal... A tu fruga sie nie nagrala:/ Naginam po kolejna tez sie ***** nie nagrala... wyskakiwal jakis blad o/ cos tam, kupilem 3 verbatim i nagram u siebie zobaczymy, jak narazie jestem 15 zl w ****, czym byly spowodowane tamte problemy, plyty? Ale dlaczego 1 sie nagrala, czy mozne nagrywara juz mu sie nagrzala i szwankowala? Jestem ******ony (sorry za łajno) i prosze o pomoc zeby sie problem juz nie powtorzyl. Z gory dzieki.:mad::confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. druteron

    druteron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    236
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Otwock
    Może to być wina płyt, może to być wina starej zużytej nagrywarki, a taki błąd "o/ coś tam" powiedział mi bardzo dużo. Poza tym nie narzekaj, że jesteś w plecy 15zł, bo mogłeś kupić oryginał i był byś trochę więcej stratny.
     
  4. Kuba 2255

    Kuba 2255 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    222
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    I co,będziesz płakał o parę piratów?? Ciekawe co byś zrobił jak byś kupił oryginała za 129 zł i on by nie działał !!! Postaw się w sytuacji człowieka uczciwego,a nie złodzieja.
     
  5. zatobajestbrat

    zatobajestbrat Banned

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dokładnie Kuba... On żałuję tych pięciu złotych... ://
    Ja tutaj kupiłem Red Dead Redemption za 220 zł i jestem na maksa zadowolony...
     
  6. Nowis

    Nowis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    295
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @Kuba 2255
    Poszedł bym do sklepu i wymienił...

    @topic
    Ze słabymi płytami tak już jest jedna się nagra, a druga nie. Ja osobiście swojego Verbatima ani jednego nie zmarnowałem i dobrze mi z tym :D
     
  7. bodziek93

    bodziek93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nowis przynajmniej ty mi cos powiedziales bo inni na moje pytanie odpowiedziec nie umieli. Kupilem verbatim i nagralem to u siebie, i tak nie dziala pisze zeby przetrzec szmatka, mialem to samo z L4D2 ale dalo sie wlaczyc tylko nie dalo sie zainstalowac, czy taki blad moze minac ? Czy szczyny kota pomoga? A mam jeszcze taki pomysl ze wezme plyte kuzyna zainstaluje na dysk i bede odpalal tylko ze swojej, bo u mnie wlacza sie ikona EA Black box, pokazuje sie kolko loadingu i nagle to wyskakuje, pzdr
     
  8. druteron

    druteron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    236
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Otwock
    Naucz się czytać ze zrozumieniem, napisałem ci, że może to być wina płyty, lub starej nagrywarki, w której laser nie pierwszej młodości. Nic więcej stwierdzić nie mogłem, ponieważ ten błąd który napisałeś, nic mi nie powiedział. Takie rzeczy trzeba dokładnie opisywać. Powiedz mi jeszcze, bo nie jestem w stanie wywnioskować, czy ta płyta, która się nagrała normalnie działa u twojego kuzyna? Błąd "Wyczyść płytkę szmatką" może oznaczać też kilka rzeczy. Albo właśnie złe nagranie płytki, wykluczam słaby nośnik, bo próbowałeś teraz na Verbatimie, albo padający napęd w twoim Xboxie. Długo masz już konsolę, często używałeś napędu? Czy reszta gier oprócz Skate 3 i L4D2, działa i instaluje się normalnie?
     
  9. bodziek93

    bodziek93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    To pokolei zeby nie bylo pomyłek.
    1. Konsole mam jakies pol roku, kupilem niedlugo przed nowym rokiem.
    2. Wszystkie girki oprucz l4d instalowalem, wiec raczej raser nie jest zniszczony, l4d chodzi lecz przy instalacji wyskakuje blad, a skate 3 nawet sie nie wlacza bo wyskakuje blad w trakcie wczytywania.
    3. U kuzyna to chodzi ale z innej plyty, nagrywanej u niego, z tego samego obrazu, bo gdy u niego nie nagralo mi sie 2 plyty, obraz na pendrive zabralem do siebie i nagralem na verbatim, nagrane pomyslnie lecz nie chodzi.
    4. Niedlugo ide do niego wziasc jego plyte zeby zainstalowac u siebie a palic ze starej.
     
  10. druteron

    druteron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    236
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Otwock
    A powiedz mi z jaką prędkością nagrywasz płyty? Możliwe jest też, że obraz podczas kopiowania na pendrive uległ uszkodzeniu. Używałeś bezpiecznego usuwania sprzętu, kiedy odłączałeś pendrive od komputera? System Windows stosuje opóźniony zapis, a bezpieczne usuwanie sprzętu kończy wszystkie operacje na dysku wymiennym. Sam się już tak przejechałem.
     
  11. bodziek93

    bodziek93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ojj wydarłem normalnie ręką a nagrywam na predkowsci 1x. A powiesz mi jak sie tak bezpiecznie usuwa? Ale juz mi dziala bo kuzyn dal mi swoje zainstalowalem i ze swojego tylko odpalam, ale mozesz mi i tak powiedziec, bo nie chce zeby sie to powtorzylo.
     
  12. druteron

    druteron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    236
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Otwock
    Kiedy masz podłączonego Pendriva do PC, w trayu pojawia ci się ikonka z taką dużą zieloną strzałką, klikasz na nią dwa razy i wybierasz "Masowe urządzenie magazynujące USB" i klikasz przycisk zatrzymaj. Pojawia się kolejno okno, w którym szukasz swojego pendriva, klikasz na jego nazwę i wciskasz przycisk OK. Koniec.
     
  13. bodziek93

    bodziek93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ok dziekuje ale nie wiem czy to to bo na pendraki zgralem party a w pc wypakowalo sie normalnie. Sprawdzalem ABGX i bylo ok .
     
  14. druteron

    druteron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    236
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Otwock
    To już sam nie wiem co może być przyczyną. Może po prostu miałeś mniej szczęścia tego dnia ;]
     
Wczytywanie...

Poleć forum