1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

SKATE 3 - Świetna fizyka Jazdy / Fatalna optymalizacja

Temat na forum 'Gry' rozpoczęty przez =ESTE=, Październik 3, 2010.

  1. =ESTE=

    =ESTE= Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    D.R.O.13
    siem-K. Czy to normalne że Skate 3 tak często się przycina? nie chodzi mi o typowe spadki fps tylko o takie Przycinki na ułamek sekundy, ale dość częste. Gra staje się przez to wręcz niegrywalna. Np. kiedy jeździ się w kółko to kamera jakby klatkuję. Też tak macie? Proszę o pomoc bo już dostaje szału z tą grą. Nie mogę uwieżyć że Taka dobra gra jest tak dupnie zoptymalizowana. A niektórzy piszą na necie że działa ze stałym 60 fps (jasne, chyba na Xboxie HD ;-)). A może to z moim X'em jest coś nie tak.

    Z góry dzięki za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Przykro mi, to tylko i wyłącznie problem Twojej konsoli. Ja mam zainstalowaną na HDD i w ogóle się nie przycina.
     
  4. Maly1920

    Maly1920 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chorzow
    Jak wyżej ja nie mam zcinek a nawet na HDD nie mam wgranej :D
     
  5. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    bo gra dziala w 60 klatkach. zainstaluj gre na dysk powinno pomoc bo obstawiam ze mozesz miec cos z plyta
     
  6. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    U mnie nawet jak czyta z płyty to nic nie zacina...
     
Wczytywanie...

Poleć forum