1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

skate 3

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kuubi12, Lipiec 10, 2010.

  1. kuubi12

    kuubi12 XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nagrałem skate 3 , zmienilem wave na 2 i pisze odtworz dvd. przerobka 1.5
    jeszcze jedno pytanie . jak zrobic z 1.5 na cos lepszego?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. przemlud

    przemlud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    United Kingdom
    jak chcesz zmienić z 1.5 na wyższy to na allegro wiele masz aukcji typu przeróbka konsoli .
     
  4. qqq

    qqq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2010
    Posty:
    227
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    zmien sobie na LT i po sprawie
     
  5. kuubi12

    kuubi12 XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak?
    pobralem fife 10 , mam zmienic wave na 2 i nagrac?
     
  6. Sashin_xD

    Sashin_xD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Nie . Idziesz tam gdzie przerabiają konsole i prosisz o zmianę softa (tak jakby nowa przeróbka)
     
  7. kuubi12

    kuubi12 XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nagralem fife 10 na wave 2 i odtworz film
     
  8. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Musisz zmienić Ixtrema na LT lub odpalać gry przez Activate.Iso
    Co to jest Activate.Iso ? Klik
     
  9. kuubi12

    kuubi12 XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    #bax20.

    na 1.5 bedzie dzialac activate.iso ?
    #edit#
    Activate.iso działa tylko z firmware iXtreme 1.6/1.61 (na 1.51 i niższych nie działa)
    ##
    znalezione w temacie ktory podales :(
     
  10. kuubi12

    kuubi12 XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jest mi ktos w stanie pomoc ? ide wlasnie do seriwsu z xboxem sie zapytac ile aktualizacja napedu
     
  11. Franke777

    Franke777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    ale to chyba się da zrobić w domu ;]
     
  12. kuubi12

    kuubi12 XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    błagam pomóżcie ! chce z softa 1.5 na 1.6 / LT ! BŁAGAM :(
     
  13. kuubi12

    kuubi12 XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  14. kamilkosz

    kamilkosz Banned

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2008
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    napisz na gadu to ci pomoge : 311910
     
  15. kuubi12

    kuubi12 XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jeszcze jeden problem.
    spatchowalem skate 3 i fife 2010 na WAVE 2 - czyli 1.5
    i pisze odtworz DVD :(

    #edit#
    zauwazylem ze mi rysuje strasznie płyty .. mozliwe ze to xbox?
     
  16. kuubi12

    kuubi12 XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    prosze o pomoc

    #edit2#
    czy to normalne ze z xboxa po 5minutach grania z tyłu xboxa leci ciepłe powietrze??
     
  17. banan1996

    banan1996 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak teraz jest bardzo wysoka temperatura ah te upały, a co do tematu to ziomek nie pisz co 10 godzin postu typu @UP nikt ci nie napisał to masz problem weź te 50 zł idź do serwisu i już.
     
  18. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Kuubi12, dam Ci dobrą radę.
    Weź w rękę ok 80 zł i idź do jakiegoś pobliskiego serwisu zajmującego się xboxem aby Ci wgrali LT.
    Sam raczej tego nie zrobisz, a jak będziesz próbował to na 99% coś zepsujesz i Twój xbox nie będzie się nadawał nawet jako podstawka pod kwiaty.

    Jeśli nie wiesz kto w twojej okolicy to jest wstanie zrobić to zapytaj tu: http://xboxforum.pl/sprzetu-f11/poszukuje-osoby-ktora-przerobi-mi-konsole-1537.html

    lub poszukaj na allegro.

    Ps xbox nie powinien rysować płyt, jeśli rysuje to tym bardziej poszukaj serwisu.

    Aby uchronić Cię przed zniszczeniem xboxa temat zamykam.
     
Wczytywanie...

Poleć forum