1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Składajmy zestawy.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez KrzysztofMagiczny, Maj 11, 2013.

  1. KrzysztofMagiczny

    KrzysztofMagiczny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na początku chciałem na xbox'ie wyjść jak najtaniej, ale zrozumiałem, że kupując x'a np. bez dysku z samym LT, długo nie pociągnę ze względu na laser, a i tak musiałbym dokupić w końcu nagrywarkę pod xdg3. Postanowiłem więc poszukać opcji z RGH, żeby móc bezpiecznie grać przez kilka następnych lat, proszę, powiedzcie mi, czy taki zestaw będzie odpowiedni:
    ==> XBOX 360 SLIM 4GB RGH + 12M GWAR. <== (3235845777) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
    80GB DYSK ZEWNĘTRZNY 80GB EXPRES USB F-VAT WAWA (3230037140) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
    Czy spokojnie pogram sobie na czymś takim przez dłuższy okres czasu? Drugą opcją jest coś takiego:
    XBOX 360 SLIM RGH HDD FSD (3233021368) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wg sprzedawcy można do zestawu dobrać dysk 320gb, LECZ konsola nie ma napędu(...i gwarancji), czy napęd będzie mi potrzebny, jeśli mam RGH? Co myślicie? Na czym polegają chipy Coolrunner i czemu są montowane? Czemu nigdzie nie mogę znaleźć Jaspera z RGH?!
    Z góry dziękuję za pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    ja mam za 750 zl zestaw już z rgh i dyskiem 250 gb....
     
  4. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Szukaj jak najtaniej. Slim z rgh bez napędu bez problemu będzie hulał. Ważne aby miejsce po napędzie było zaślepione. Później dokup jakiś dysk 2,5 cala sata. Pasuje każdy. Ja kupiłem swojego Slima Trinity z rgh bez napędu za 525 zł. Chip czy to będzie Coolrunner czy Squirt nie ma znaczenia.
     
    1 osoba to lubi.
  5. KrzysztofMagiczny

    KrzysztofMagiczny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzięki za odpowiedź :) W drugim x'ie koleś oferuje dodatkowo dysk 320gb po dopłacie 145zł, czy lepiej będzie dokupić osobno jednak dysk na usb, czy brać ten 'xboxowy' (dla mnie trosze za duży ;P), czy RGH działa z dysków xboxowych czy tylko z tych pod usb? I czy to że dysk ma 2,5/3,5 cala ma znaczenie?

    edit: ten xbox ma zaślepkę na napęd :)
     
  6. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Bierz. Dysk 320 gb jest w sam raz a i cena za niego przystępna. Lepiej mieć w Xboxie dysk wewnętrzny 2,5 cala sata. Uruchomisz z niego wszystko łącznie z dlc i emulatorem pierwszego Xboxa.
     
  7. KrzysztofMagiczny

    KrzysztofMagiczny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na slimowe dyski da się bezpośrednio przerzucać gry przez jakiś kabel, czy trzeba podłączyć najpierw np. pendriva?
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    da sie przez ftp
     
  9. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Da się po ftp.Musisz mieć kabel z końcówkami RJ-45, na pendriva też można,ale to wtedy podwójna robota.
     
Wczytywanie...

Poleć forum