1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

składaki na x box 1

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez kamisanlublin, Kwiecień 2, 2013.

  1. kamisanlublin

    kamisanlublin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam,chciałem zapytać czy da radę nagrywać parę gier na 1 dvd do x 1? "pytałem" wuja google i szukałem na forum ale coś kiepsko mi to idzie, dajcie cynka pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    da się.
    wypakowujesz foldery, nagrywasz gry - każda w osobnym folderze i działasz.
    uruchamiasz każdą ręcznie z poziomu menedżera plików
     
    1 osoba to lubi.
  4. kamisanlublin

    kamisanlublin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzięki za cynka, spróbuję,ale jak rozumiem mam pliki iso rozpakować i zawarte w nich pliki nagrać w osobnych folderach np. black\tutaj wrzucam wszystko z zawartości iso. < z tej grzebaniny wybieram deafult.xbe i go odpalam? dobrze kamisan zrozumiał?
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    kamisan dobrze zrozumiał :D

    struktura ma wyglądać tak:
    root____Black > Wypakowany folder <------ uruchamiamy przez default.xbe
    root____Halo > Wypakowany folder <------ uruchamiamy przez default.xbe
    root____Def Jam > Wypakowany folder <------ uruchamiamy przez default.xbe
    root____Soul Calibur > Wypakowany folder <------ uruchamiamy przez default.xbe

    inaczej się nie da
     
    1 osoba to lubi.
  6. O JEZUS MARIA

    O JEZUS MARIA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2014
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice, Poland, Poland
    da sie
    przez pendrive ale tylko SanDisc max 4gb albo po prostu w ten sam sposób nagrywasz na płytke i kopiujesz z płytki cały folder

    rozpakuj iso do folderu na kompie i ten folder kopiuj na pendrive całość wrzucasz do folderu z grami na xbox ikona gry pojawi sie normalnie tam gdzie masz wszystkie gry
     
  7. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Ale po co ? Nie masz dysku w konsoli ?
     
  8. O JEZUS MARIA

    O JEZUS MARIA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2014
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice, Poland, Poland
    kamisanlublin chce kilka gier nagrać i wrzucić na twardy dysk ludzie myślcie troche
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1062
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tp po co jak można po lan
     
  10. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Niech podłączy konsole do pc poprzez wtyk sieciowy rj-45 kablem crossowanym i po problemie.Szkoda czytnika i kasy na płyty.
     

Poleć forum