1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

składanie kompa

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kicius, Styczeń 10, 2010.

  1. kicius

    kicius Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Chciałbym sie zapytac czy taki zestaw jest wystarczający na dzisiejsze standardy:
    Płyta główna GIGABYTE GA-MA770T-UD3P AMD 770 Socket AM3 (869057745) - Aukcje internetowe Allegro
    Procesor:AMD PHENOM II X4 965 / 4 x 3.4 GHz / Socket - AM3 (868078357) - Aukcje internetowe Allegro
    Grafika:SAPPHIRE HD 4890 1GB DDR5 PCIE Nowa wersia OC (880233111) - Aukcje internetowe Allegro
    Pamięc:to jakis tam GOODRAM 2GB DDR3
    Zasilacz:CHIEFTEC 550W
    Dysk:500GB
    Obudowa to jakas zwykła
    Napęd to jakis mam

    Ewentualnie piszcie co byście Zmienili mam do wydania około 2500zł
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
  4. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  5. kicius

    kicius Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    KrystekxDD

    fajana karta przyszłościowa bardzo ale troche za droga
     
  6. DusiekPL

    DusiekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2008
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grójec
    Komputer jak na dzisiejsze standardy jest niczego sobie :). Tylko może dołóż troszeczke do płyty głównej i kup na tym samym sockecie, tylko z dwoma wejściami na grafikę. W przyszłości dozbierasz kase dokupisz karte i będziesz miał sprzęt z kosmosu :D. Oczywiście jeżeli się na coś takiego zdecydujesz to od razu zasilacz musi być mocniejszy. Jeżeli nie chcesz się bawić w takie rzeczy to poszukaj innej grafiki. Poszukaj troszeczke mocniejszej. Jak znajdę jakąś odpowiednią to dam linka :)
     
  7. kicius

    kicius Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To jaką karte polecacie ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum