1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Skopiowanie gry z dvd na hdd komputera

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kubiak007, Sierpień 19, 2010.

  1. Kubiak007

    Kubiak007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, jak moge skopiować grę Xbox na dysk komputera? w tej chwili nie mam czystych plyt zeby nagrac, a plyte musze oddac koledze. z góry dzięki za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. d0m3l

    d0m3l Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2008
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Radom
    Można to zrobić za pomocą Kreon Drive, no ale wiąże się to z zakupem napędu i specjalnym przerobieniem go.
     
  4. Kubiak007

    Kubiak007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. rzezol

    rzezol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2010
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Robisz obraz .iso przy pomocy ImgBurn i później nagrywasz tak jak grę pobraną z neta (przez plik .dvd, najlepiej przepuścić obraz przez agbx, sprawdzi czy jakiś błąd się nie wkradł podczas kopiowania i sam dorobi plik .dvd).
    Pomogłem - podziękuj ;)
     
  6. Kubiak007

    Kubiak007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a ten plik .dvd to słyszałem, że tylko jest po to żeby wiedział kiedy warstwe przełożyć. jak bede nagrywał to nie może być jako .iso ?
     
  7. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Obraz robisz .iso.
    Gdy chcesz potem nagrac ten obraz MUSISZ stworzyc odpowiedni plik .dvd, badz ustawic w Imgburn na sztywno Layerbreak.
     
Wczytywanie...

Poleć forum