1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Skradzione konto Xbox Live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez szise, Grudzień 5, 2014.

  1. szise

    szise Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć
    Mam pewien problem .Automatycznie loguje się na swój profil na konsoli jednak nie mogę się połączyć z internetem.
    Wyskakuje mi kod błędu 8015DO2E.Nie mogę zalogować się na swój e-mail ani zmienić hasło na profilu.
    Dodatkowo moi znajomi mowią że jestem online i gram w swoje gry.
    Niewątpliwie ktoś ukradł mi konto, wiecie moźe w jaki sposób można je odzyskać?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Pisz do m$ my tu nie mamy co zdziałać za bardzo
     
  4. ~Styx~

    ~Styx~ Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2014
    Posty:
    55
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to jest praktycznie nie możliwe żebyś odzyskał swoje konto
     
  5. Vaiper

    Vaiper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2014
    Posty:
    345
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Mam taki sam problem. Loguje mnie w trybie offline, i też nie mogę hasła zmienić. Tyle że mam inny kod błędu.
     
  6. ~Styx~

    ~Styx~ Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2014
    Posty:
    55
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    co to za błąd ? napisz !
     
  7. Vaiper

    Vaiper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2014
    Posty:
    345
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie można podłączyć konsoli do usługi xbox live bla bla bla bla..... 80151904
     
  8. ~Styx~

    ~Styx~ Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2014
    Posty:
    55
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wyczyść pamięć podręczną systemu
    -Naciśnij przycisk przewodnika na kontrolerze, przejdź na stronę Ustawienia, a następnie wybierz pozycję Ustawienia systemu.
    -Wybierz pozycję Pamięć masowa.
    -Wyróżnij dowolne urządzenie pamięci masowej, a następnie naciśnij przycisk Y na kontrolerze. (Nie ma znaczenia, które urządzenie pamięci masowej wybierzesz, ponieważ pamięć podręczna zostanie wyczyszczona dla wszystkich urządzeń pamięci masowej).
    -Wybierz pozycję Wyczyść pamięć podręczną systemu.
    -W odpowiedzi na monit o potwierdzenie zamiaru wykonania operacji dotyczącej urządzenia pamięci masowej wybierz opcję Tak.
     
  9. Vaiper

    Vaiper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2014
    Posty:
    345
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Niestety, ale nic to nie dało.
     
  10. ~Styx~

    ~Styx~ Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2014
    Posty:
    55
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    [​IMG]
    Jaki komunikat Ci się wyświetla ?
    -błąd mitu
    -błąd icmp
    -błąd połączenia z usługą xbox live
     
  11. Vaiper

    Vaiper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2014
    Posty:
    345
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Przy teście wyświetla się komunikat "test zakończony niepowodzeniem", a gdy biorę opcję "więcej informacji", pokazuje się "błąd dns"
     
  12. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    A porty odblokowales w routerze
     
  13. ~Styx~

    ~Styx~ Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2014
    Posty:
    55
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Naciśnij przycisk przewodnika na kontrolerze, wybierz opcję Ustawienia, a następnie wybierz opcję Ustawienia systemu.
    Wybierz opcję Ustawienia sieci.
    Wybierz opcję Sieć przewodowa lub nazwę swojej sieci bezprzewodowej, gdy zostanie wyświetlona lista sieci.
    Wybierz opcję Konfiguruj sieć.
    Na karcie Ustawienia dodatkowe wybierz opcję Przywróć ustawienia fabryczne. Gdy zostanie wyświetlony monit, wybierz opcję Tak, przywróć ustawienia fabryczne.
    Wyłącz konsolę.
    Włącz konsolę.
    Tylko połączenie bezprzewodowe: Zostanie wyświetlony monit o skonfigurowanie ustawień sieci bezprzewodowej. Postępuj zgodnie z instrukcjami wyświetlanymi na ekranie, aby nawiązać połączenie z siecią bezprzewodową.
     
  14. Vaiper

    Vaiper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2014
    Posty:
    345
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    I to też nic nie pomogło. Co do odblokowania portów, to nie wiem. Ale wszystko było normalnie, a gdy po kilku dniach włączyłem konsole, pojawił się właśnie ten problem.
     
  15. szise

    szise Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  16. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
  17. michaloss123

    michaloss123 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2014
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  18. wojek_gacek

    wojek_gacek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    661
    Polubienia:
    151
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    BB
    Kocham takie odpowiedzi. Ludzie komuś pomagaja kombinują. A autor tematu po wszystkim zamiast napisac o co chodziło napisze cos w tym stylu. Ehh
     
Wczytywanie...

Poleć forum