1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Skrót do gry na przeróbce RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dzialo11, Listopad 1, 2014.

  1. dzialo11

    dzialo11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 4, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam nastepujący problem: zakupiłem xboxa z przeróbka, mam dysk 750gb. Przerabiam gre programem iso2god, folder wrzucam na dysk i gre uruchamiam poprzez menedzer plikow wchodzac w poszczegolne foldery. Chcialbym aby gra pojawiła mi sie sama w "Lista gier" aby uruchamiac ja normalnie bez wchodzenia w foldery lecz nie wiem jak tego dokonac. Moze ktos pomoc? czytałem wszelkie poradniki lecz jakos nie pojmuje tego. Jakby ktos napisał krótko w 3-4 podpunktach jak to najłatwiej zrobić bede wdzięczny. Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wejść w opcje
    Opcje okładek
    Istawic ścieżkę do folderu gdzie trzymasz gry
    Zapisujesz fotowe
     
    1 osoba to lubi.
  4. dzialo11

    dzialo11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 4, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam ustawione tak bo posiadam jeden folder na dysku w ktorym sa wszystkie gry. I te ostatnio dorzucone nie sa wlasnie wyswietlane, pozostale ktore wgrywal poprzedni wlasciciel bez problemu dzialaja i sa wyswietlane.
     
  5. Rossatti

    Rossatti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2013
    Posty:
    269
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    Odswiez content w FSD jeśli nie zadziała to ustaw jeszcze raz sciezki

    Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
     
    1 osoba to lubi.
  6. twight

    twight Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    ALbo wroc do ustawien fabrycznych i ustaw szystko od zera
     
  7. dzialo11

    dzialo11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 4, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ponowne ustawienie ścieżek pomogło, dzięki wszystkim :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum