1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Sky player- konto

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez mitek96, Sierpień 30, 2010.

  1. mitek96

    mitek96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2009
    Posty:
    312
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tarnów
    Witam!
    Poszukuję osoby mieszkającej w Anglii lub Irlandii, która założyła by mi konto sky player, zrobił bym to sam jednak założona jest blokada regionalna na rejestracje nowego konta.

    Link do rejestracji: https://skyplayer.sky.com/vod/page/skysubscription.do

    Osoba która poda mi prawidłowe dane do nowego konta(tzn. login i hasło) dostanie dziękuję.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Sky player wykrywa po lokalizacje po ip. Wiec jak w pl zalozysz konto na uk to i tak nie zadziała i tak samo odwrotnie.
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    jedynie musisz lecieć po VPN cały czas
     
  5. mitek96

    mitek96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2009
    Posty:
    312
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tarnów
    Ok, dzięki za odpowiedź.
     
  6. KomboteR

    KomboteR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świętochłowice
    czyli jak mam rozumiec nawet jeżeli znajomy założy mi konto w UK to na XBOX Sky TV nie zobacze nic bo wykryje moje IP Polskie tak ?
     
  7. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dokładnie
     
  8. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
    ta blokada jest na konto tylko? bo ja moge oglądać jeden darmowy kanał -sky news
     
Wczytywanie...

Poleć forum