1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Skyrim 5 co robie zle??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez swy1985, Styczeń 7, 2012.

  1. swy1985

    swy1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    UK
    Mam konsolke przerobiona lt+2.0.Mam najnowszego imgburn, nagrywam na plytkach vrebatim, moja nagrywarka nie jest flashowana i jest marki pionner i obsluguje DL, pare gier narazie nagrala dobrze i smigaja ze az milo. Pobralem ostatnio gre skyrim 5 ktora ma zabezpieczenia xgd3 wiec jej nie przepuszczelem przez abgx tylko wypalilem na surowo, gre nagralo, jednak po wlozeniu dysku do iksa wyskakuje komunikat abym przeczyscil dysk szmatka lub zresetowal konsole. o co chodzi, jak to poprawic, mone nagrac clonem?? pomocy!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jojo_sct

    jojo_sct Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A nie podłączałeś czasami konsole do internetu? bo jeżeli tak to mogła złapać tzw. cichą aktualizacje i przez to ten problem.
     
  4. swy1985

    swy1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    UK
    nie nie podlaczalem jesze i nie bede ryzykowal, wole grac offline, ale kupilem iksa juz przerobionego i uzywanego, czy jest jakis sposob aby sprawdzic czy jest sflagowana?
     
  5. jojo_sct

    jojo_sct Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Spróbuj programem XVal 2.0
     
  6. swy1985

    swy1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    UK
    Przepuscilem przez XVal i konsola nie jest flagowana. Jakies inne sugestie jak odpalic ta gre??
     
  7. swy1985

    swy1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    UK
    Wszystko juz w porzadku, wystarczy kupic nagrywarke lite-on ihas 124b i po problemie, wszystkie gry smigaja ap2.5 i xgd3 tez ;)
    pozdrawiam, temat uwazam za zamkniety
     
Wczytywanie...

Poleć forum