1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Skyrim- błąd w grze-Samotnia

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kanar360, Kwiecień 18, 2012.

  1. Kanar360

    Kanar360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem w grze TES:Skyrim i proszę o pomoc.

    Nie mogę wejść do Samotni (Solitude) gdy chcę wejśc przez bramę miasta pisze mi coś w stylu "nie możesz wejśc do miasta podczas bitwy, najpierw musisz pomóc żołnierzom opanować miasto" a przed bramą miasta stoi król gromowładnych ulfrik czy jakoś tak, krzyczy coś w stylu "ruszajmy i podbijmy to miasto aaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh" tak jakby to mówił do armii a tam jestem tylko ja i on i cały czas stoi w miejscu, próbowałem wszystkich sposobów żeby wejść do miasta ale się nie da nic zrobić.
    To dziwne bo quest o wojnie między gromowładnymi a imperialnymi zakończyłem ( postawiłem się po stronie gromowładnych i zabiłem dowódce imperialnych).

    POMOCY
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Mnóstwo w tej grze miałem błędow(wersja dubbing)szczególnie przy misjach pobocznych zawsze wczytywałem przed ostatni save nie raz zapomniałem zapisac recznie i bylem np godz.w plecy mysle ze to bedzie jedyne wyjscie:)Albo zatłucz dziada hehe
     
  4. Kanar360

    Kanar360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To nie pomoże bo ulfrika nie można zabić, a jak wczytuję od wcześniejszego save to robi się to samo.
     
  5. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Zrób tak kilka razy jesli to jest główna misja to musi załapac moze musisz wczesniej jeszcze z kims porozmawiac niestety nie pamietam juz tej misji:/
    Ja miałem np tak w pobocznej misji chodziło o jakas ksiege która juz wczesniej znalazłem przechodzac głowny watek mialem zaniesc chyba dziadziusiowi z akademi ta skrzynia w ktorej miala byc ksiega byla pusta ale nad nia znacznik caly czas byl i quest oczywiscie nie zaliczony:/

    EDIT:
    a tak wogóle to polecam Forum skyrim tam koledzy ci pomoga
     
  6. Kanar360

    Kanar360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No to **** zbita będę musiał wczytać od save, w którym nie ukończyłem questu z gromowładnymi a to oznacza minimum 6 godzin do tyłu.
    ****!!!
     
  7. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Niestety w Skyrim trzeba zapisywać ręcznie stan gry bardzo często,bo błędow jest mnóstwo.
     
  8. KviaT

    KviaT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrzeszcz, Gdansk, Poland, Poland
    A jakbyś go zaatakował? I potem próbował wejśc do miasta? Strażnicy powinni Cie zaatakowac bądź zaplacic grzywna/ isc do wiezienia. Może to pomoże :). Osobiscie gram na wersji z pl napisami i nie mam żadnych błedów jak narazie. Poza tym ze raz na jakis czas zniknie mi twarz bohatera :) ale wlaczenia od nowa pomaga :)
     
  9. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Narazie nie masz błedów ale przy 140-180h grania na pewno cos sie spie....Miałem tez kiedys w pobocznej misji znalezc flet pewnej kobiety flet owy mialem juz w ekwipunku znalazlem go wczesniej i za nic nie mogłem jej go oddac a wskaznik caly czas nad nia był i do dzisiaj quest nie skonczony:/
    W takich sytuacjach jak twoja pomaga reczny zapis:)Dodam ze gierca jest petara wchłonela mnie na ok 200h
     
  10. KviaT

    KviaT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrzeszcz, Gdansk, Poland, Poland
    gram juz ponad 180 h ;d . Ale fakt faktem nie wiem czy to błąd czy nie, ale mam questa że jakiś dziadek się odezwie jak rozszyfruje jakiś list, i od początku gry jeszcze się nie odezwał ;d.
     
Wczytywanie...

Poleć forum