1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

SKYRIM cale po POLSKU abgx

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez tomciopaluch222, Luty 24, 2012.

  1. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam, zassalem dzis skyrim , przepuscilem przez abgx i wyskoczylo cos takiego i nie bardzo wiem czy wszystko bedzie dzialalo

    MAM LT 2.0
    PROSZE O PORADE dziekuje bardzo.........


    ZDJECIE czescpierwsza

    [​IMG]

    ZDJECIE czesc druga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Tak, będzie działało.
     
  4. samer19

    samer19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mam takie pytanie. Ściągnąłem ta grę w wersji PL i miałem już plik DVD więc nie wrzucałem na ABGX. Mam problem z odczytanie płyty. Zapewne wina płyty ale dla pewności chciałbym się dowiedzieć, czy można tą gre zainstalować na HDD?
     
  5. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Polskiej wersji skyrima nie da się zainstalować żadnym sposobem.
    To nie wina płyty. Trzeba grać z płyty.
     
  6. samer19

    samer19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Proszę o pomoc bo się pogubiłem.
    Nagrałem obraz taki jaki miałem po ściągnięciu (plik DVD też był razem z obrazem) na płytę Suprapoint i kiepsko czyta. Pewnie płyta kiepska. Wyskakuje komunikat " przeczyść płytę miękką szmatką".
    Więc nagrałem jeszcze raz na płytę Platinum. Ale tym razem przed nagraniem wrzuciłem obraz na ABGX i otrzymałem takie info jak w screenach zamieszczonych w pierwszym poscie. Tym razem płytę czyta bez problemu ale jak włączam grę wyskakuje komunikat "Płyta jest nieobsługiwana" Co źle zrobiłem? Dodam, że mam LT 2.0 i do tej pory wszystko ładnie śmigało.

    Czy może to być wina abgx? Spróbować nagrać jeszcze raz bez patchowania?
     
  7. samer19

    samer19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  8. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Nie przepuszcza się przez ABGX obrazów pod LT 2.0!
    Jak już musisz, to najpierw wyłączasz zapis "disable writes".

    Tą płytę masz nagraną pod LT 3.0

    EDIT - odświeżać można raz na 24h!
     
  9. samer19

    samer19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    OK. sory za odświeżanie ale nie chciałem zepsuć trzeciej płyty. Rozumiem ze mam nagrać jak tą pierwszą płytę bez ABGX i na lepszej płycie powinno działać normalnie tak?

    Dzięki za pomoc.
     
  10. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  12. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    To chyba logiczne, że jak obraz "skaził" topologią to musi ją usunąć, lub wypakować jeszcze raz obraz jeżeli miał w archiwum ściągnięte.

    Ale dzięki za przypomnienie mu Adam ;)
     
  13. samer19

    samer19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mam jeszcze całe archiwum do wypakowania więc z tym nie ma problemu tylko nie wiem czy w końcu muszę cofać topologię czy nie. :uncomfortableness:

    W sumie już nie ważne. Sam znalazłe odpowiedź na pytanie. Bardzo czytelny poradnik. Dzięki za pomoc. Dawno nie nagrywałem nic od MW3 i trochę się pozmieniało od wtedy. Nowy LT itd. Stąd moje zakłopotanie.
     
  14. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    No to jak masz zapakowany obraz w archiwum to ten co się bawiłeś skasuj i ten z archiwum wypakuj.
    Po co się bawić w jakieś usuwanie topologii.
     
  15. jacak200

    jacak200 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam


    z strony skad pobralem skyrim-a
    byla adnotacja ze da sie zainstalowac gre na dysku
    lecz trzeba usunac poprzednia wersje ang, jezeli taka sie posiadalo


    nie jestem w stanie niczego poradzic z powodu ze nie mam dysku
    i nie instalowalem


    pozdrawiam uzytkownikow xboxforum.pl
     
  16. Dzienciol91

    Dzienciol91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam podobny problem co autor wątku, z tą różnicą, że mój log z abgx wygląda nieco inaczej
    [​IMG]
    [​IMG]

    Wypalilem plytke Verbatim, czyta gre, po uruchomieniu przez 3 sek slychac dzwiek, czarny ekran i zwiecha konsoli, ustawilem wszystko w IMGburn jak w poradniku, mialem niestety pouruchamiane rozne programy(mozilla gg itp) nie wiem czy to wplynelo na złe nagranie płytki, czy jednak coś z tym iso jest nie tak
    Z góry dzięki za odpowiedź

    Dodam jeszcze, że nagrywam na laptopie, nagrywarka : Slimtype DVD A DS8A2S.
    Nagrałem drugą płytę, znów Verbatim, ustawiłem wszystko tak jak radzicie, Truncate a nie Overburn i kolejna płyta do wyrzucenia :/
    I jeszcze jedno, jak przepuszczam plik przez abgx to wszystko fajnie tylko na koncu zolty napis : Stealth was veryfied but game data wasn't - ocb ?
     
  17. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  18. Dzienciol91

    Dzienciol91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zrobilem tak jak napisales, topologia cofnieta do 2.0, czyta gre, z tym ze jest tak samo jak opisalem za pierwszym razem, 3 sek dzwieku poczatkowego menu gry i brak obrazu ;/

    Edit : Wyczyscilem dodatkowo pamiec cache i wszystko ruszylo :)
    Wielkie dzieki za pomoc teraz juz tylko grac :)
    Pozdrawiam :)
     
  19. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Usuń grę z dysku (opcjonalne) i wyczyść pamięć podręczną konsoli.
     
Wczytywanie...

Poleć forum