1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Skyrim czy to blad gry ??? prosze o rade

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez tomciopaluch222, Maj 15, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam, mam misje w ambasadzie thalmoru . Jestem na miejscu juz nie mam swojego ekwipunku, upijam pijaczka i on robi szum i nic dalej nie moge zrobic, w zadne drzwi nie moge wejsc ,Na filmiku youtube widzialem ze za barem powinien byc malborne i z nim mam wejsc w drzwi za barem ktore sa zamkniete.Problem polega na tym ze malborna juz tam nie ma ( moze ja cos zawalilem ale jak z nim gadalem wczesniej to byl a pozniej juz go nie bylo) i teraz nie mam pojecia co robic..z lokalizacji nie moge wyjsc. savow nie mam zadnych przed misja. PROSZE o pomoc bo przez godzine nic nie wymyslilem a szkoda mi tracic gre .dziekuje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Wczytanie ostatniego save widze tylko takie rozwiazanie przy 200h gry jeszcze nie jeden błąd bedziesz miał ja miałem ich mnóstwo nie których nie zdołałem naprawic wczytaniem ost.save ale to były drobne misje poboczne.Pamietaj zeby nigdy nie jechac tylko na autosave:)
    Gdy przechodziłem Skyrim to forum było jak najbardziej wskazane http://inskyrim.pl/ super Gierca
     
  4. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  5. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Możliwe, że to bug polskiej wersji językowej.
     
  6. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Próbowałes jakis inny wariant bo upic tego pijaczka to w poradniku jest jako pierwszy a sa trzy tak ze spróbuj inny o ile masz poradnik tak na marginesie przez swoja głupote i wchłoniecie mnie przez gre tez straciłem kilka godz zapomniałem recznie zapisac i bylem w plecy:/
     
  7. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nie mam poranikai juz caly net przeszukale,m i nic nie znalazlem.albo zle szukam.. widac nie jest mi dane grac dalej ehhehe...
     
  8. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  9. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Tych błędow miałem mnóstwo(200h gry)zawsze jakos wybrnąłem przy pomocy forumskyrim i częstego savea:)Zaloguj sie tam jest praktycznie wszystko czego bedziesz potrzebował super sprawa wysle ci na priv opis tej misji moze jakos sie kulniesz dalej gra jest warta tych nerwów.
     
  10. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    na forum skyrim zalozylem temat ale nikt nie potrafi doradzic... jestem w dolku ;/;/;/
     
  11. Xzychu

    Xzychu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    191
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wygląda na to jakby ten gość co otwiera drzwi sie nie wczytał a bez niego tej misji nie przejdziesz. Takie coś sie zdarza i już chyba nic nie pomoże. Ustaw w opcjach na przyszłość autosave co 5 minut :) i często rób save na różnych blokach.
     
    1 osoba to lubi.
  12. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    mozna zamykac, zaczyban grac od poprzedniego sava, 12 h w plecy ;/;/;/
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum