1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Skyrim Dawnguard

Temat na forum 'DLC' rozpoczęty przez Icek10, Czerwiec 21, 2012.

  1. Icek10

    Icek10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Pobrałem dodatek jak w tytule. Dodam że mam RGH. XM360 pokazuje go jako odblokowany. Tylko nie wiem, co on "daje" w grze. Gdzie mogę go "odkryć"?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bychuuu

    bychuuu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A ja mam inny problem bo przy wczytywaniu konsola się wyłącza. Dodam, że mam TU ver 7. Ktoś wie o co może chodzić?
     
  4. RBA2711

    RBA2711 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    musisz pograc i znalesc q;) skad go pobrales na rgh? po polsku masz moze?;p daj na priv odp
     
  5. bychuuu

    bychuuu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak pograc i znalezc skoro w menu glownym, klikajac ''nacisnij start'' konsola wczytuje dlc a po chwili sie wylacza.
     
  6. Ridic4sv

    Ridic4sv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2012
    Posty:
    173
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Jak wersje PL to mogą być problemy, kompatybilna tylko z org. wersją. Jeśli nie mam racji niech ktoś poprawi. Na wersji DOG29 nie chce odpalać restart klocka.
     
  7. bychuuu

    bychuuu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam wersje na RGH w xex. Podmienialem tylko spolszczenie. Usune TU to DLC sie wgra, ale save nie chce bo krzyczy, ze nie ma TU. Bezsensu
     
  8. RBA2711

    RBA2711 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czyli dog tego nie spolszczy?
    :/
     
  9. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    Trudno żeby spolszczył leżąc w szpitalu na rehabilitacji
     
  10. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Na TU 7 fatal crash na starszym niby wczytuje zawartość ale w grze niema zadnych opcji żeby go właczyć może gdzieś trzeba iść niewiem :).
     
  11. Xzychu

    Xzychu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    191
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    U mnie na wersji dog29 chodziła i beta i teraz pełna wersja dlc. Gra wypakowana na xex i TU pobrane przez FSD. Ten dodatek to nowe misje i masa nowości. Aktywuje się jak ktoś nam zwróci uwagę że dziwnie wyglądamy czy coś takiego :)
     
  12. marzzz73

    marzzz73 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    181
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    do Białej Grani .....
     
  13. Icek10

    Icek10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Gdzie w menu głównym? Bo nie rozumiem. Możesz jaśniej?
     
  14. Icek10

    Icek10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja pobrałem z xbox iso.
     
  15. Icek10

    Icek10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Gdzie ktoś coś takiego mówi? Możesz podać? Ja mam wersję gry od DOG29, TU7 i DLC w wersji beta. Rozumiem, że muszę znaleźć tego kogoś, kto mówi, że dziwnie wyglądam, tak i wtedy mogę aktywować DLC?
     
  16. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska

    Wiesz może to TU jak mam to wktórym z Menu w broń znika "ń" swoja droga jestem w Białej Grani ale zawiele nie chodziłem meczyk zrobił konkurencje dla Skyrima.
     
  17. RBA2711

    RBA2711 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    u mnie ciagle crash konsoli pobrane tu wersja od doga
     
  18. omega_pl

    omega_pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2011
    Posty:
    269
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    PRG
    Dobra u mnie wywala rowniez blad na TU 7 na 6 tak samo na 5 sie menue laduje czy tak powinno byc, dodam ze jeszcze nia zaczolem grac bo nie chce bez pewnosci ze DLC dziala.Ma ktos jakis pomysl czy tak powinno byc wersja gry angielska nie od Doga
     
  19. kuba88

    kuba88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2011
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy da się to jakoś uruchomić na LT? Mam normalną angielską wersje i chciałbym sobie dograć, Dog pisał w jakimś temacie, że jest opcja przez pendrive wrzucic, wie ktoś jak?
     
Wczytywanie...

Poleć forum