1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Skyrim Downguard

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Renegatt, Lipiec 1, 2012.

  1. Renegatt

    Renegatt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    74
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Cześć
    Ściągnełem to dlc wrzuciłem do katalogu content i niby wszystko działa ale.. gra staruje naciskam "start" na początku oco gra prosi pokazuje się ramka, że znaleziono dodatek i się konsola wyłącza ... ? Co to może być ? :).

    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adas55505

    adas55505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2010
    Posty:
    63
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    oświęcim/katowice
    wyskakuje ci fatal crash??
     
  4. Renegatt

    Renegatt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    74
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    hmm nie wiem ... po prostu konsola wylacza sie. W gołym Skyrim tez tak mialem jak odpalalem poprzez connetx-sieć, musialem z dysku. Gra jest na zewnętrznym dysku a dlc na hdd1:/content/...
     
  5. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Może w tym tkwi problem, przerzuć gre na dysk wewnętrzny lub odpal z płytki jesli to możliwe

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  6. petroz

    petroz Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    1041
    Polubienia:
    306
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żarnobyl
    ściągnij nanjowsze TU - miałem ten sam problem... po wgraniu najnowszego TU (ok 27mB) wszystko chodzi jak powinno.
     
  7. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Tu 7 z obrazem od Doga wywala crasha :(.
     
  8. adas55505

    adas55505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2010
    Posty:
    63
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    oświęcim/katowice
    ja tez juz nie wiem co robic jak wgram tu gra chodzi fajnie:) ale jak juz dorzucę dodatek to wywala fatal crash , a gdy nie wywala mi tego błedu czyli calkiem inne Tu to wyłancza mi sie gra, może ktoś wytłumaczył by łopatologicznie jak wgrac aby dzialala i gra i ten dodatek:)
     
  9. Renegatt

    Renegatt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    74
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Spróbuje z tym nowym TU. FSD zgrywa sobie wersje 7 i ta nie działa, sprawdzałęm na XBOX 360 Update Center ale najnowsza łatka ma 19 MB, która ma 27 MB ? !Petroz powyżej pisał o niej.
     
  10. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Na xbucu czy jak to się tam zwie jest 7 i ma niecałe 27 .W opisie Dlc pisze że wymaga 7 ki.
     
  11. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Wersja od Doga wywala mi z Dlc na kazdym Tu prócz tego w którym znika "ń" z broń ale wtedy nie uruchamia sie Dlc :(.
     
  12. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Zrozumcie, że DLC działa tylko z angielską wersją gry...Oraz trzeba mieć TU7
     
  13. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Tego własnie brakowało w tym poscie :) trzeba wiec zainstalowac anglika .
     
  14. marzzz73

    marzzz73 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    181
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    no chyba ze masz rgh , to chodzi z wersja Doga
     
  15. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Ja mam jtaga i niestety nie chodzi po wgraniu TU 7 wywala crasha na wczesniejszym TU nieda sie rozpocząć gry .
     
  16. adas55505

    adas55505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2010
    Posty:
    63
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    oświęcim/katowice
    a masz wersje od doga czy ang??
     
  17. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
  18. Icek10

    Icek10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mam wersję od Doga i TU7. Gra się uruchamia i chodzi normalnie, ale czy dodatek działa to nie wiem, bo nie wiem gdzie go zacząć w grze. XM360 pokazuje że jest odblokowany.
     
Wczytywanie...

Poleć forum