1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Skyrim i błąd nagrania

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez kamil126, Kwiecień 22, 2013.

  1. kamil126

    kamil126 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    81
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    Witam mam kopie Skyrima PL od Doga29 nagrałem ją na verbatima, w 100% IHASEM się nagrała ale po włożeniu do napędu pisze że płyta nie obsługiwana. Co może być problemem ? Mam pewne podejżenia , a mianowicie nie przepuściłem przez abgx i nie dograła się topologia , a posiadam LT3.0 , czy w tym tkwi problem ? Z góry dzięki za odpowiedz .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    mozliwe ze obraz byl pod lt 2.0 - jesli pisze plyta nieobslugiwana , musisz iso przeleciec abgx z ustawieniami pod lt 3.0 i nagrac od nowa
     
  4. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Abgx z ustawieniem autofix level 3 Skan i wypalic.
     
  5. kamil126

    kamil126 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    81
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    a nie przeszkadza ,ze wszystko wyskakuje w abgx na czerwono ?
     
  6. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Crc napewno bedzie error i co pisze na czerwono daj log . I musi pisac topology add na zielono
     
  7. kamil126

    kamil126 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    81
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    nic takiego nie wyskakuje przeouscilem przez abgx nagralem i dalej to samo
     
  8. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Autofix level 3 byl ustawione? W abgx 360?
     
  9. kamil126

    kamil126 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    81
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    tak , tylko przypominam ze jest to ta spolszczona wersja od DOG29 i nie ma jej w bazie abgx
     
  10. Megaton90

    Megaton90 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Legnica
    Mam ten sam problem co kolega kamil126. W bazie nie ma tej wersji po mimo komunikatu że topologia dograła się dobrze płyta przechodzi weryfikację po czym gdy włoży się Ją do xa wywala płyta nie jest obsługiwana... Jakieś pomysły?
     
  11. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Daj screena z skana abgx

    Wysłane z mojego PMP5080CPRO za pomocą Tapatalk 2
     
  12. kamil126

    kamil126 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    81
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    Niestety nie moge obraz wraz z dyskiem jest u kolegi . Megaton90 jakbyś mogl to wstaw ?
     
  13. Megaton90

    Megaton90 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Legnica
    Wrzucę ale po 17 dopiero bo teraz w pracy jestem:(
     
  14. Megaton90

    Megaton90 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Legnica
  15. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Gra robiona była z myślą o LT 2.0, choć niektórym działa i na LT 3.0

    Wersja ta nie jest już przeze mnie oficjalnie wspierana, do czasu pojawienia się Legendary Edition PL.
     
    1 osoba to lubi.
  16. Megaton90

    Megaton90 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Legnica
    To muszę znaleść inną wersję pod LT 3.0 bo wydaje mi się że jakby się to nie nagrało nie będzie dobrze. Trudno...
     
  17. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Nie ma innych wersji na LT.

    Przynajmniej do czasu LE.
     
  18. Megaton90

    Megaton90 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Legnica
    Nie ma? Ale mówisz o wersji PL? Czy ogólnie? To w takim razie pozostaje czekać na wydanie wersji LE? Trochę to dziwne że po takim długim czasie od premiery gry nie ma nic podobnego na LT 3.0
     
  19. kamil126

    kamil126 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    81
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    Skoro Legendary Edition ma wyjśćw po Polsku to jestem spokojny . Dzięki wszystkim za pomoc .Temat do zamknięcia
     
Wczytywanie...

Poleć forum