1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Skyrim IHAS

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Stoprobanda, Wrzesień 26, 2012.

  1. Stoprobanda

    Stoprobanda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema wypaliłem ihasem skyrim wersja DOG29 podczas weryfikacji pokazuje uszkodzone sektory czy to normalne pytam bo wiem ze jest to modyfikowany obraz ze spolszczeniem czy może nie powinno byc tych błędów i wypalić jeszcze raz?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Normalne.

    Wysłane z Samsunga Galaxy SIII za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Stoprobanda

    Stoprobanda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pomimo wypalenia ihasem i na nowo pobranego obrazu problem który kiedys opisywałem pozostał tj. po misji zabicia mercera gra zawiesza się podczas animacji związanej z postacia tj. ataku bądz obrony gdyby jednak znalazł się jakiś mędrzec który poradziłby cos w tym aspekcie byłbym wdzięczny.
     
  5. Ridic4sv

    Ridic4sv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2012
    Posty:
    173
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    TU można dograć, powinno pomóc.
     
  6. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Na nowym czy starym save?
    Jezeli to jakies 40% gry to czekaj na TU 8 Bo TU 3 usunelo multiupload :/

    Wysłane z Samsunga Galaxy SIII za pomocą Tapatalk 2
     
  7. Stoprobanda

    Stoprobanda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    na starym save wiesza się zresztą jak nową grę włączę to też się wiesza (kiedy można się spodziewać tego ósmego update?)
     
Wczytywanie...

Poleć forum