1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Skyrim legendary edition problem!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez maciex967, Listopad 11, 2013.

  1. maciex967

    maciex967 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Instaluje normalnie na dysku 1 dvd z grą skyrim, na 2 plytce mam to dlc. Tylko ze gdy wsadzam tą 2 do napędu to wyskakuje 'Odtworz dysk DVD' klikam A i mi wyskakuje jakby menu od filmow. Wie ktos jak to zainstalowac ? Pomocy!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DaJkamieniA

    DaJkamieniA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kamionka
    Masz lt? Na drugiej płycie (niby te twoje dlc) nagrałeś tylko dlc czy całą płytę?
     
  4. maciex967

    maciex967 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Lt.3.0. Normalnie druga płytka zajmuje chyba 7,8gb i ma plik iso i dvd. wypalilem ta cala plytke tak samo jak normalne gry

    Edit:

    Co mam zrobić? POMOCY
     
  5. DaJkamieniA

    DaJkamieniA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kamionka
    A po co otwierasz płytę? Jak ma się grę na 2 dvd to po włączeniu gry chyba wyskakuje żeby włożyć drugą płytę i gra leci dalej. Nie?
     
  6. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  7. maciex967

    maciex967 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No własnie próbowałem to zrobic, tylko że jak chce otworzyc to dvd 2 w XIB to mi wyskakuje bład '' unable determine xbox disk type'', DVD 1 mozna normalnie otworzyc tym programem. Wiecie o co chodzi?
     
  8. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  9. maciex967

    maciex967 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kurde cos jest nie tak z tym plikiem chyba, wyskakuje mi w tym programie Exiso - s-skyrd2.iso does not appear to be a valid iso image failed extract to xbox iso image. WTF?
     
  10. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Przepuść ten obraz DVD2 przez abgx i sprawdź czy jest z nim wszystko w porządku.
     
  11. maciex967

    maciex967 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    skyrim...iso isn't recognized as an xbox 360 iso or stealth file! press any key to exit. hmmm???
     
  12. DaJkamieniA

    DaJkamieniA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kamionka
    No to plik zwalony. Pobierz nową płytę DVD2.
     
  13. maciex967

    maciex967 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok dzieki, a moze macie jakis link z ta druga płytka bo ja wlasnie tylko ten 1 znalazlem??
     
  14. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nikt ci takich informacji nie udzieli. Forum nie wspiera piractwa.
     
  15. pavvelll

    pavvelll Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2013
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Musisz ściągnąć FIX do 2 płyty. Znajdziesz go na

    Przy okazji, czy mogę spolszczyć 1 płytę spolszczeniem do podstawki Skyrima?
     
Wczytywanie...

Poleć forum