1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Skyrim Legendary RGH instalacja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pavvelll, Styczeń 12, 2014.

  1. pavvelll

    pavvelll Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2013
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam 2 płyty. Pierwsza działa normalnie jako podstawka, na drugiej jest dlc. Na zagranicznych forach są co prawda instrukcje jak to uruchomić, ale nie mogę sobie z tym poradzić. Ktoś, bogatszy w doświadczenie na pewno ma to za sobą. Proszę o instrukcje. Z góry dzięki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    dvd1 do god a dvd2 do xex i dlc wraz z TU przenosisz do content/000000......

    Wysłane z mojego Xperia Neo V przy użyciu Tapatalka
     
  4. pavvelll

    pavvelll Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2013
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Content\0000000000000000\425307E6\00007000\pliki podstawki
    Content\0000000000000000\425307E6\00000002\pliki z 2 dvd ( content, media, expansioninstaler, title_update, nxeart)
    i nie działa, ale obrazy rozpakowałem exiso. Czyli zrobić tak samo ale 1dvd -> god, a 2 dvd ->exiso ? Czy z dvd2 wyodrębnić tylko folder content?

    To wszystko jest na dysku usb bo mam 5gb na xboxie
     
  5. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    jak dlc masz na pendrive to musi byc skonfigurowany pod x'a. Pliki z dlc muszą być bezpośrednio w folderze 0000002 a TU nie pamiętam bo. bin wrzucało się gdzieś indziej... zresztą w obrazie są już zrobione ścieżki, wystarczy pomyśleć

    Wysłane z mojego Xperia Neo V przy użyciu Tapatalka
     
  6. pavvelll

    pavvelll Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2013
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jesli ktos jest w stanie rozpisac sciezki bede zobowiazany
    H:\gry_xbox\s-skyr1d\Content\0000000000000000\425307E6\00007000\ pliki z dvd1 GOG
    H:\gry_xbox\skyrimlegendary\Content\0000000000000000\425307E6\00000002\ 3 pliki dlc XEX
    H:\gry_xbox\skyrimlegendary\Content\0000000000000000\425307E6\000B0000\ TU 10

    i nadal uruchamia się bez dlc, po odblokowaniu dlc nadal uruchamia się sam skyrim

    @EDIT: PROBLEM ROZWIĄZANY

    H:\gry_xbox\s-skyr1d\ pliki z dvd1 XEX
    Dysk wew. xboxa\Content\0000000000000000\425307E6\00000002\ 3 pliki dlc XEX
    Dysk wew. xboxa\Content\0000000000000000\425307E6\000B0000\ TU 10

    i wszystko działa. Jeśli ktoś wie dlaczego nie działało na dysku zewnętrznym proszę o informacje.

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
Wczytywanie...

Poleć forum