1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Skyrim od dog29

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Guanabana, Styczeń 20, 2012.

  1. Guanabana

    Guanabana Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, zassałem wersję z dubbingiem. Mam lt 2.0, dash 14699 i cicha aktualke. Nagrywam, wrzucam płyte- płyta nieobsługiwana- trzeba wgrac TU- standard. Ale żadne TU mi nie działa (są 3 dostępne) O co chodzi? Bardzo proszę o pomoc, bo juz długo nie zależało mi tak na grze.

    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    1. Jakim abgx'em skanujesz obraz ?
    2. Na jakie płyty nagrywasz i z jaką prędkością ?

    Jeżeli skanujesz abgx v1.0.6 to gra nie odpali Ci na LT+2.0, bo ta wersja wgrywa do gier XGD3 'Topologię', która uniemożliwia granie na LT+2.0...
     
  4. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  5. madluxx

    madluxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    169
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KATO
    Musisz sie dowiedzieć jakie media ID posiada twój obraz ISO, a najlepiej sobie to srawdzic programem Iso2God. Jak sie dowiesz jakie posiadasz ID to wejdź Tu

    Poza nawisem mówiąc to iso zapodać przez ABGX1.0.6 i LT3.0 ruszy na pewno.
     
  6. Guanabana

    Guanabana Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    @KamQiX
    1. Nie przeleciałem abgx'em, bo wykazało, że "to nie jest obraz iso" (?) (ale i tak mało kiedy go uzywam, a gierki trybia)
    2. Płytki standard- Verbatim, 2,4x prędkośc
    @Ciesiel91
    Saints Row i Asasyn mi działają tym sposobem
    @madluxx
    Wiem jak to się robi, na moje media ID są 3 dostępne i zadne nie działa

    A czy jakby juz się nie zanalazl sposob, zeby teraz dzialalo, to jak przerobie na lt 3.0 to bede musial nagrywac jeszcze raz?
     
  7. skarbona

    skarbona Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak
     
Wczytywanie...

Poleć forum