1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Skyrim odmawia posłuszeństwa, wileka prośba

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez swiatek94, Listopad 23, 2011.

  1. swiatek94

    swiatek94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2008
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam, mam taki problem otóż Skyrim to jedyna gra, która tak bardzo opiera się mojej konsoli. Włączałem po kolei fife 12(xgd2), batmana, nba 2k12, gearsy i wszystko odpala za pierwszy włożeniem płytki, zaś Skyrim za cholerę nie chce, odpalił mi chyba z 2 razy, raz podczas wczytywania się wyłączył informując mnie o "zepsutej płytce" a przy drugim odpaleniu pograłem do momentu wyboru postaci, czyli raptem jakieś 5 minut. Jak już pokazuje się w okienku logo skyrim, to podczas włączania napęd jakby automatycznie przestał chodzić. Znacie jakieś propozycje rozwiązania tego problemu ? Dodam, ze nagrywałem grę imgburnem i cloneCD. Trzeci raz nie mam zamiaru nagrywać tej gry do momentu pokazania się poradnika z instalacją na dysk, bo szkoda mi po prostu płytek. Pozdrawiam

    ps. A jednak nagrałem 3 raz, odpaliłem pograłem kolejne 3 minuty i ścina, nie wiem dlaczego, ale mój xbox po prostu nie wyrabia przy tej grze. Ładuje się i ładuje, przy czym nagle staje i nic nie mogę już zrobić. Fifa 12 też miewa takie problemy, tzn. długo się włącza albo czasem spędzam przy niej 10 minut, żeby ją w ogóle odpalić, ale jak już zaskoczy, to działa przez kilka godzin i nic, a tutaj takie fiasko. 3 płyta idzie tak naprawdę do kosza, czyżby to napęd był trafiony, czy po prostu mam takiego pecha? (wersja od DOG29)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. swiatek94

    swiatek94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2008
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ps2. dzisiaj nagrałem virtua tenis 4 (xdg2) i nowego raymana (xdg3) i wszystko działa bez problemu
     
  4. Jay Dee

    Jay Dee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Jak masz wersję od DOG29 to może poczekaj na poradnik, poza tym nie wiem, czy wiesz ale w tej wersji przed nagraniem trzeba edytować lub utworzyć nowy plik dvd. Jak już masz poprawny plik dvd, a dalej nie działa to może nagraj sobie i wypróbuj wersję angielską.
     
  5. Zagaj

    Zagaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    139
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Włocławek
    Wyczyść pamięć podręczną dysku(cache) mi to pomogło.
     
  6. Zagaj

    Zagaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    139
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Włocławek
    oczywiście jak masz zainstalowaną wersje angielską to usuń ją z dysku i najprawdopodobniej też save jak posiadasz takie
     
  7. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Save'y można zostawić.
     
  8. swiatek94

    swiatek94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2008
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Wyczyściłem napęd i nawet skyrim rusza bez problemu, także można zamknąć temat, pozdrawiam : )
     
Wczytywanie...

Poleć forum