1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Skyrim PL od DOG29 po LT 3.0

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez KuChar, Luty 8, 2012.

  1. KuChar

    KuChar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2009
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Inowroclaw, Poland
    Witam serdecznie.

    Grałem sobie w najlepsze w FINALNĄ wersję Skyrim spolszczoną przez DOG'a na uprzednio wgranym LT 2.0 i wszystko było cacy pomijając brak dźwięków przy krzykach. Przedwczoraj wgrałem sobie LT 3.0 do mojego LiteOn'a. Po zabiegu byłem u znajomego, który ma Skyrima scenowego (od COMPLEX z wgranym topology do 3.0) w angielskiej wersji językowej, pokazałem mu mojego save. Zainstalowałem również jego, angielską wersję, żeby porównać szybkość wczytywania się bo jak wiadomo instalacja Skyrima od DOG'a na HDD jest niemożliwa.

    Dzisiaj odpaliłem swoją kopię Skyrim (wypaliłem ją na nowo dla 3.0 z Topology Data) uprzednio usuwając zainstalowaną grę na dysku. Wszystko wyglądało normalnie. Po wejściu do świata, w dzienniku zadań jednak zauważyłem, że mój główny quest jest w języku angielskim.. Także niektóre przedmioty w eq, ich "moce" są opisane po angielsku..

    Czyściłem cache. Zastanawiam się nad tym, czy wgranie do obrazu Topology nie kaszani polskiej wersji trochę...

    Jakieś pomysły?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Może jakieś aktualizacje do gry ściągnełeś i się spatchowało na angielski.
     
  4. KuChar

    KuChar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2009
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Inowroclaw, Poland
    Hmm.. Nie, aczkolwiek wpadłem na pewien pomysł. Dzięki za podsunięcie :)

    Jak się uda to edytuję..

    EDIT: Sprawdziły się moje przypuszczenia. Winą jest update 3, który zostaw wgrany z xbuc zamiast prosto od DOGa. Uważajcie na to :)
     
  5. JamJestGeko

    JamJestGeko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właśnie, podepnę się pod temat

    Ma ktoś dostęp do TUsów? Linki wygasly a i dodatkowo nie wiem gdzie je wrzucić jak juz będę je miał.
     
  6. f1older

    f1older Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    696
    Polubienia:
    183
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Evergreen Terrace 742
Wczytywanie...

Poleć forum