1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Skyrim PL

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez camel1010, Maj 13, 2012.

  1. camel1010

    camel1010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kupiłem ostatnio Skyrim'a ale niestety nie chce się uruchomić pod LT 3. Za to na lt 2 śmiga wspaniale. Grę postanowiłem sprzedać ale przed tym nagram ją ponownie. I tu moje pytanie - Czy grę nagrywać tak jak pod lt 3? (Inne starsze gry pod lt 2 działają na lt 3 np Dead Island)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    z lt 2.0 na lt 3.0 nie zadziała i na odwrót .nagrać kopie na lt 3.0 jedyne rozwiazanie
     
  4. camel1010

    camel1010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok. I to wszystko co chciałem wiedzieć. Dzięki.
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Po prostu nagrywasz pod te LT, które masz. Jeśli nagrywałeś zwykłą nagrywarką, to nie możesz wyciągać obrazu z płyty.
     
  6. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    up pomagasz ale byłem pierwszy rozwiązałem problem bota napisz żeby linki wysylał za ciebie
     
Wczytywanie...

Poleć forum