1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Skyrim płyta nieobsługiwana

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez unknow1, Czerwiec 14, 2013.

  1. unknow1

    unknow1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2011
    Posty:
    101
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam! Pobrałem i nagrałem obraz "the elder scrolls v skyrim xbox360 xgd3-p2p". Jako iż posiadam LT 2.0 wgrałem takową topologię na obraz. Gra normalnie instaluje się po dysku, jednakże po odpaleniu przez kilka sekund jest czarny ekran i wyskakuje błąd "płyta nieobsługiwana". Mam dashboard 16202 z listopada. Ze Skyrim DOG29 jest tak samo, lecz na starszym dashu chodziło. Czy wgranie LT 3.0 pomoże?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Pewnie zlapales cicha aktualke, LT 3.0 pomoze

    Pisane z telefonu .
     
  4. unknow1

    unknow1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2011
    Posty:
    101
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Znaczy się, że przez tą cichą aktualizację nie chodzą mi gry xdg3? Bo np. Forza Horizon działa. Tak czy siak zainstaluję LT 3.0. Dzięki za odpowiedź.
     
  5. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    To jesli chodzi forza to powinien i Skyrim,puść nagraną plytke w abgx na opcji Burned DVD i zobacz czy masz czerwony komunikat The first 12 sectors....
    Moze przy cofaniu topologi cos poszło nie tak i nagrales ją pod LT3 i dlatego plyta nieobsługiwana.
     
  6. unknow1

    unknow1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2011
    Posty:
    101
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  7. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    wypaliłeś z złym layerbreakem, puść przed nagraniem abgx na iso, sam wsszystko zrobi na zielono i pal.
     
  8. unknow1

    unknow1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2011
    Posty:
    101
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Znaczy się na początku puścić obraz w abgx, a potem jeszcze raz wgrać topologię 2.0?

    Edytuj posty, nie pisz jednego pod drugim ...TigraTeam

    @edit
    Po wypaleniu obrazu który przeszedł przez abgx znowu jest taka sama sytuacja... Przepuściłem więc płytę przez abgx i wyszło coś takiego:

    http://zapodaj.net/a5ea5dfba4318.bmp.html

    http://zapodaj.net/7def1f9afc7ad.bmp.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum