1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Skyrim problem na RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DjSeba, Kwiecień 11, 2013.

  1. DjSeba

    DjSeba Banned

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam mam problem z TES5 Skyrim, po przejściu do wieży i wzięciu topora, kiedy próbuje nim uderzyć, to konsola się wyłącza :-\
    Nie wiem co jest, pobralem już 2 wersję gry i nie działa. Proszę o pomoc. Pozdrawiam serdecznie

    Wysłane z mojego HTC Desire X za pomocą Tapatalk
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kamil126

    kamil126 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    81
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    taki już ten Skyrim jest pełno bugów. Najlepiej było by zaktualizować , ale w przypadku RGH nie wiem czy to możliwe
     
  4. Felmyst

    Felmyst Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2012
    Posty:
    115
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Jedynie TU można pobrać, ale czy to rozwiąże problem to już nie wiem.

    Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk
     
  5. DjSeba

    DjSeba Banned

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Właśnie w tym rzecz, że TU są wszystkie wgrane, a ta cholera ani rusz :p
    Może ktoś poradził sobie z problemem? Ew. proszę o nazwę wersji (wstawki) jaka działa na rgh (nie chce linków). Pozdrawiam serdecznie

    Wysłane z mojego HTC Desire X za pomocą Tapatalk
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    A masz w xex czy w god??
     
  7. DjSeba

    DjSeba Banned

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wersja xex, po pracy sprawdzę jak będzie w god i dam znać :)
    Edit. Niestety wersja god nie pomogła :-\

    Wysłane z mojego HTC Desire X za pomocą Tapatalk
     
  8. hyde666

    hyde666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Witam , mam ten sam problem po skoku z wieży restartuje się konsola , a miałem już 3 wersje każda inna i problem ten sam, nawet aktualizacja nie pomogła.Próbowałem w xex i god.
    proszę o odświeżenie tematu
     
  9. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    wgrywałeś TU z jqe czy od DOG'a ?

    TU2

    tu2 do wersji pl + wyczyść pamięć podręczną
     
  10. hyde666

    hyde666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    mam wersje :
    to już 4 wersja .
    RPG The Elder Scrolls V: Skyrim [JTAG/RGH][3.61GB][PL], usunąłem wszystkie dane z poprzednich wersji wgrałem jeszcze raz i pobrałem prze TU , tu10 bodajże , jak na razie wszystko o dziwo działa;/ jak będzie dalej nie wiem ale na pewno dam znać. Pozdrawiam
     
  11. hyde666

    hyde666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Problem znowu powrócił , wgrałem aktualizacje którą podałeś i nic nie pomogło doszłem dalej i znowu się restartuje konsola. Pomocy
     
  12. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    zacznij od nowa, lub poproś kogoś o save. Możesz też sprawdzic u kumpla czy też bedzie mu sie restartowac na tym save

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  13. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
    Jak masz wersję PL to musisz grać bez TU.
     
  14. hyde666

    hyde666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    jeżeli gram bez tu to robi się to samo, na nowych savach tez grałem, nie mam od kogo wziasc save z gry jezeli ktos ma to poproszę .i wiele razy zaczynalem od poczatku
     
  15. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
    Zaraz podrzucę Ci mój save.

    Jednak mi się nie uda, modio ani horizon nie widzą pendriva. Nie wiem czemu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum