1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Skyrim problem z abx(screen)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez korba360, Kwiecień 3, 2012.

  1. korba360

    korba360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! Mam problem z przepuszczeniem skyrim przez abx. Postępuję zgodnie z poradnikiem ale niestety pod koniec przepuszczania obrazu przez abg występuje problem widoczny na tym linku na dole Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting. Proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rainbowek

    Rainbowek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2012
    Posty:
    106
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Obraz gry wygląda na skopany.
     
  4. korba360

    korba360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przepuściłem jeszcze z opcją disables write i wyskoczyło to samo z tym że na koncu pojawił się napis "stealh verifited(cz jakoś tak) but game data wasn't" moge nagrywać tą grę czy musze drzeć od nowa z neta?
     
  5. korba360

    korba360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok wszystko wiem temat do kosza. bład crc ponieważ dorzucony jest dubling
     
  6. claudii

    claudii Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    232
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Olsztyn, Poland
    czy można grać w tą wersje bez odpinania konsoli od sieci?
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Grać możesz, ale czy wpłynie to na wykrywalność przerobionej konsoli, to nikt Ci na to pytanie nie odpowie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum